Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, eşi Fatma Köşger ile birlikte geldiği Efeler Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu'nda oy kullanmak için bir süre vatandaşlarla sırada bekledi. Sıranın kendilerine gelmesinin ardından Vali Köşger ve eşi, oylarını 2024 numaralı sandığa attı.
Vali Köşger yaptığı açıklamada, yerel seçimlerin Türkiye, Aydın ve millet için hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Seçimlerin demokrasinin vazgeçilmesi olduğunun altını çizen Köşger, "Ülkemizde halkımızın canı gönülden özümsediği, benimsediği demokratik bir rejim var. Vatandaşımızın demokrasiye olan ilgisini, bağlılığını, her seçime gösterdiği çok yüksek katılımdan anlıyoruz" dedi.

“BÜTÜN TARAFLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Aydın'da vatandaşların emniyet içerisinde oylarını kullandıklarını belirten Köşger, seçimlerle ilgili kendilerine ulaşan hiçbir sıkıntının olmadığını söyledi. Yerel seçimlerin tabiatı itibariyle genel seçimlere göre biraz daha çekişmeli geçtiğini dile getiren Köşger, "Bu durum, sadece Aydın'a özgü değil. Tüm ülkede yerel seçimler biraz daha çekişmeli geçiyor. O anlamda zaman zaman siyasi tansiyon yükselmiş olsa bile Aydın'da hiçbir taraf centilmenliğini bozmadı. Bu seçimde centilmenliklerini bozmadıkları ve centilmence yarıştıkları için bütün taraflara teşekkür ediyorum. Seçimler her taraf için, halkımız ve ülkemiz için hayırlı olsun" dedi.