Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında düzenlenen tanıtım toplantısına Valiler Ortaokulu Müdürü Nihat Alagöz, Valiler İlkokulu Müdürü Şakir Kır, Valiler İlkokulu Öğretmeni Tülay Avcu, Valiler Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Ayfer Yenilmiş ve Banu Demir Şener ile öğrenciler katıldı.

PROJELER SÜRECEK

Tanıtım toplantısında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Didim genelinde yürütülen birçok proje olduğunu, masal kitabı ve dergi projesinin de bunların arasında yer aldığını kaydetti. Didim dışında Aydın İl genelinde ve Türkiye genelinde projeler yaptıklarını anımsatan Akdemir, gelecek yıl da bu tür projelerin olacağını belirtti.
Valiler İlkokulu Öğretmeni Tülay Avcu ise, “Küçük yazarlardan büyük masallar” adlı masal kitabının e-twiing projesi kapsamında hazırlandığını belirterek şunları kaydetti: “On ilden 81 masal yer aldı. Didim’de 26 öğrencimizin masallarına yer verdik. Masal kitapçığımız Kültür ve Turizm Bakanlığından onaylı şekilde e portal üzerinden satışa sunuldu.”

AKDEMİR'E HEDİYE ETTİLER

Valiler Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Banu Demir Şener de çıkardıkları derginin bilim yönünün ağır olduğunu, çok yönlü bir dergi niteliği taşıdığını ifade ederek, çocukların sosyal etkinliklerde yer alması ve öz güven sağlamaları noktasında katkı sunduğunu belirtti. Toplantı sonrasında öğrenciler tarafından Akdemir’e masal kitabı ve Beş Taş Dergisi hediye edildi.