Yaklaşık 10 yıldır kullandığı ATV'nin ustası olan Akyağ, ATV ve benzeri araçları kullanan birçok erkeğe de taş çıkartıyor. Eşinin uzun süre önce vefat etmesinde dolayı yapılması gereken bağ bahçe işlerinin kendisine kaldığını belirten Medine Akyağ, kullanımı rahat olan dört tekerlekli arazi aracı ATV’yi tercih ettiğini kaydetti.  

İLGİ ODAĞI OLUYOR

Diğer araçları da öğrenmesi durumunda kullanabileceğini belirten Akyağ, ATV’nin kendisi için vazgeçilmez olduğunu belirtti. İşlerinde kullandığı ATV ile hem evini geçindirip hem de çocuklarını büyüttüğünü dile getiren Akyağ, Atça sokaklarında tarlaya, bahçeye, bağa, pazara ve komşularına gidip gelirken görenlerin de ilgi odağı oluyor.  

BUGÜNE KADAR 3 TANE ESKİTTİ

ATV'nin günlük işlerini yapmasında zaman açısından büyük fayda sağladığını söyleyen Medine Akdağ, “ATV'yi rahat bir şekilde sürüyorum. Çalıştırması da kolay. Fren yaparken biraz zorlanıyorum ama sorun olmuyor. ATV kullanmak çok hoşuma gidiyor. Sağlığım elverdiğince de ATV'ye binmek istiyorum. Bu zaten dördüncü ATV. İlk üç ATV’yi eskitip sattım. ATV çok eskidiği zaman tamir ettirmek yerine yenisini almayı tercih ediyorum. Alım satım işlerini de oğlum internet üzerinden yapıyor. Artık ATV benim için vazgeçilmez oldu. Hemen hemen her işimi onun sayesinde görüyorum” dedi.