Hafta sonu Didim Polis Moral Eğitim Merkezi 1. Koy’da düzenlenen piknik etkinliğine, Eğitim Bir-Sen Aydın 1 No’lu Şube Başkanı Tevfik Aksoy, Başkan Yardımcıları Fatih Taşpınar ve Nural Çam, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Eğitim-Bir-Sen üyeleri ve aileleri katıldı. 
  Didim Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Kaceroğlu, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederken birlik ve beraberliğin pekişmesi açısından bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti.  

"BU TÜR ETKİNLİKLER ÇOK ÖNEMLİ"

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Aydın 1 No’lu Şube Başkanı Tevfik Aksoy ise, “Öncelikle böylesine güzel bir organizasyonda bizleri sizlerle buluşturan Didim Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. Anneler Günü olması münasebetiyle ayrı bir anlam kazanan bu etkinlikte bir kez daha tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum. İnsanların stresten uzak güzel bir gün geçirmesi, tanışması, birlik ve beraberliğin pekişmesi açısından bu tür etkinlikler çok önemlidir. Gördüğüm kadarıyla da Didim Eğitim Bir-Sen ailesi bu birlikteliği sağlamış durumda” dedi. 
  Aynı zamanda Anneler Günü'ne denk gelen piknik etkinliğinde Eğitim Bir-Sen Aydın 1 No’lu Şube Başkanı Tevfik Aksoy ve Didim Eğitim-Bir-Sen Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Kaceroğlu tarafından etkinliğe katılanlar arasında bulunan iki anneye hediyeler takdim edildi.