Söke'de yaşayan emekli Ali İhsan Uğur'un evi, 5 yıl önce çıkan yangın sonucu tamamen yandı. Emekli maaşı çektiği krediler nedeniyle kesildiği için evine tadilat ettiremeyen Uğur, sokakta yaşamak zorunda kalınca kendine ait hurda araca yerleşti. Komşularının yardımıyla 5 yıldır Bedesten Sergi Salonu bahçesindeki eski minibüste yaşam mücadelesi veren Uğur, kendisine yardım eli uzatılmasını bekliyor.

YARDIM BEKLİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım isteyen Uğur, "Sürücü kursunda şoför olarak çalışıp emekli oldum. 5 yıl önce tüm eşyalarla birlikte evim yandı. Emekli maaşımı çektiğim krediler nedeniyle kesildiği için evimi tadilat yaptıramadım. Sokakta kalınca bu eski minibüse yerleştim. Komşuların yardımıyla karnımı doyuruyorum. Çok zor durumdayım. Cumhurbaşkanımızdan başımı sokacağım bir yuva istiyorum" dedi.

YANLIŞ İĞNE KURBANIYIM

Uğur, yanlış iğne nedeniyle ayaklarının şiştiğini iddia ederek, "Çöp toplarken cildimde güneş yanığı çıktı. Tedavi için gittiğim Söke Fehime Faik Kocagöz Hastanesi'nde görevli cildiye uzmanı A.Ö, bana yanlış iğne yaptı. Ayaklarım şişti ve yaralar oluştu. Hastaneye tekrar tedaviye gittiğimde yaptıkları hatayı üstlenmeyip beni Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk ettiler. Aydın'ın il merkezine gidecek gücüm yok. Mağdurum ve kimsem yok. Hayırseverlerin desteğini bekliyorum" diye konuştu.