Türkiye genelinde tüm il ve ilçelerde aday çıkaran Saadet Partisi, partilileriyle kahvaltıda buluşarak meclis üyelerini tanıttı. Nazilli Belediye Başkan Adayı Vahap Kırca, vaatlerini açıklayarak meclis üyeliği listesini paylaştı. Aydın Denizli Devlet Karayolu üzerinde bulunan Salman Pide'de düzenlenen toplantıya Kırca ve meclis üyelerinin yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Karahan, Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Şerafettin Akyüz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Musa Muça, 26. Dönem Milletvekili Adayı İhsan Ayaydın ve çok sayıda partili katıldı.

"HAKKIN YOLUNDA OLANLAR KAZANIR"

Dürüst ve adil belediyecilikle Nazilli’yi tanıştıracaklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkan Adayı Vahap Kırca, konuşmasına Başkan Vahap Kırca tezahüratlarıyla geldi. Kırca konuşmasında, “13 yaşından beri Nazilli'de yaşıyorum. Tüm sorunlara hakimim. Herkese eşit mesafede duran, adam kayırmayan, dürüst başkan dürüst yönetim düsturuyla hareket edeceğiz. Rakiplerimiz bize nazaran daha avantajlı göründüğünün farkındayız. Her şeye rağmen karşımıza tek başlarına çıkamadılar. Hakkın yanında olanlar kazanır. İman varsa imkan da vardır. Biliyoruz ki kazanırsa Nazilli kazanır. Aynı tempo ve duyarlılıkla çalışacağız" dedi.

"İNSAN VE DOĞA DOSTU BİR BELEDİYECİLİK KURACAĞIZ"

'Büyükşehir Belediyesini aldığımız takdirde tüm ilçelerimizde hizmet yapacağız' diyen Saadet Partisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Karahan, “Saadet Partisi'nin 1989 yılında Türkiye'de beş ilde kazandı. Yerel yönetimlerde birinci parti olarak Milli Görüş Belediyeciliğini vatandaşlarla tanıştırdık. Büyükşehirler olmak üzere bu görüşü her yerde tanıttık. Aldığımız oyları emanet olarak görerek israfı önleyen bir belediyecilik gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyesini aldığımız takdirde tüm ilçelerimizde hizmet yapacağız. Üretim, kitap, engelli, öğrenci, aile, yaşlı ve emekli, insan ve doğa dostu bir belediyecilik kuracağız" şeklinde konuştu.

"OY PATLAMASI YAŞAYACAĞIZ"

Diğer partilere küsenlerin tercihini Saadet Partisi'nden yana kullanacağını dile getiren 26. Dönem Birinci Sıra Milletvekili Adayı İhsan Ayaydın iddialı konuşarak, "Bu seçim muazzam bir oy patlaması yaşayacağız. Bu parti dürüst insanların partisi ve 94 ruhuna kavuştu. Biz genel seçimde de yüzde 100 oy patlaması yaşamıştık. Türkiye genelinde en fazla oy artışı bizim partimizde olacak. Yaşayıp göreceğiz. Kendimize o kadar güveniyoruz ki, her iki cenaptan da ittifak teklifi gelmesine rağmen hiçbirini kabul etmedik. Bizim partimizden kopanlar da bu seçim gelecek. Tıpkı bir Zümrüdü Anka kuşu gibi küllerimizden doğacağız" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından ‘Cepsiz Ceket’ adlı video gösterimi yapıldı. Daha sonra 32 maddelik vaat listesi açıklandı. Dürüst Belediyecilik video gösterimi yapılırken son olarak Belediye Meclis üyelerini tanıtımı ve rozet takımı töreni gerçekleştirildi.

MECLİS ÜYELERİ ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE AÇIKLANDI

Vahap Kırca yönetiminde çalışacak meclis üyelerini açıklayarak Nazilli’de ilk açıklayan parti oldu. 31 kişilik listede şu isimler yer aldı; Amine Durna, Aydın Yılmaz, Azime Feray Demir, Burakhan Cengiz, Bünyamin Tortumlu, Davut Kaya, Elvan Başkaya, Ferda Parmaksız, Ferdi Samur, Gürkan Biler, Hakan Kotan, Hanife Melezoğlu, Hüseyin Ertaş, İbrahim Arıcı, İsa İnanç, Kadir Nihat Tulumcu, Kaan Telef, Kürşat Kaya, Mediha Gürbüz, Mehmet Tosun, Mehmet Güven Aksık, Mehmet Yeşiltepe, Mehmet Karatoprak, Mustafa Güğüm, Namet Sancar, Neslihan Düztepe, Orhan Savran, Önder Mecit, Rıza Orak, Şevki Konuklar, Şükrü Işıktaş.

Haber Videosu