İlçe Kaymakamı Yusuf Beran Vuran başkanlığında Kuyucak Kaymakamlığınca Sağlık Bakanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve ÖRKOOP'un katkıları ile düzenlenen “Bisikletini Al Gel, Sağlık İçin Pedal Çevir’’ etkinliğinin ilki halkın yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

YOĞUN KATILIM OLDU

Etkinliğe Vali Vekili Hulusi Arat, Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, Kuyucak Kaymakamı Yusuf Beran Vuran, İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kurum amirleri, memurlar, çocuklar, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı. Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünce temin edilen 45 bisiklet ve vatandaşların kendi bisikletleri ile 160 bisikletli olmak üzere 200 kişilik bir grupla coşkuyla etkinlik gerçekleştirildi. Etkinliğe katılanlar bisikletleriyle İlçe merkezinden Çobanisa Mahallesine gitti. Burada ÖRKOOP tarafından mahalle kahvesinde kahvaltı ikramında bulunuldu. Mahallede yoğun ilgiyle karşılanan grup, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

HER HAFTA SONU YAPILACAK

Buradaki sohbette sporun insan hayatında önemli bir yere sahip olduğu, bunu hayatın içine bir disiplin olarak yerleştirmek gerektiği, özellikle bu konuda ailelerin çocuklarını küçük yaşta sporla tanıştırmaları gerektiği vurgulandı. Akabinde grup yine yoğun güvenlik önemleri altında Çobanisa Mahallesinden ilçe merkezine döndü. Projenin Eylül ayı içerisinde her Cumartesi 5 hafta boyunca yapılacak olması, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.