Karayolları Bölge Müdürü ile de görüştüğünü ifade eden Abdurrahman Öz, Yenice ile Başaran arasında iki mahallenin dışına çıkarılan yolun 4. Kilometrelik asfalt kaplamasının Ekim ayı sonuna kadar bitirileceğini ifade etti. Mevsim şartları nedeniyle Ekim ayından sonra asfalt kaplama yapılamadığını dile getiren Öz, bu nedenle Menderes Köprüsü ile Başaran arasındaki 3,5 kilometrelik kısmın da 2018’de asfaltlama sezonunun başlamasıyla tamamlanacağını kaydetti.

YENİCE-BAŞARAN ARASI HİZMETE GİRECEK


Ekim ayının sonuna kadar Yenice ile Başaran arasında mahallelerin dışına alınacak yol çalışmasının bitirileceğini söyleyen Öz, “Buradaki asfaltlama çalışması bitirilmiş olacak. Başaran ve Yenice’nin dışına alınan yol 2017 sonu itibariyle hizmet vermeye başlayacak” dedi.

‘YOLUN TAKİPÇİSİYİZ’


Geçtiğimiz yıl kullandıkları ‘2017’de bitirilecek’ ifadelerine karşılık mevsim şartlarıyla 3,5 kilometrelik bir yolun 2018’e sarktığını dile getiren Öz, “2017’nin sonuna kadar bitireceğiz demiştik ama bu şartlar sebebiyle küçük bir uzama oldu. Önemli olan işin takip edilmesi, yürümesi. İnşallah bitireceğiz. Büyük ölçüde verdiğimiz sözü gerçekleştirdik. Yolun da Karacasu’daki gelişmelerin de takipçisiyiz” dedi.