Aydın Büyükşehir Belediyesi temizlik personellerinden Murat Tekin’den 22 Ağustos’tan bu yana haber alınamıyor. Atatürk Kent Meydanı çevresinde temizlik işçisi olarak çalışan ve bundan 48 gün önce evine yemek yemeye gidiyorum diyerek iş bölgesinden ayrılan ancak o gün bugündür kendisinden haber alınmayan Murat Tekin için Müge Anlı da seferber oldu. Polis ekiplerinin de kayıtlarında olup araması devam edilen Tekin’in bulunması için eşi Sakine Tekin ise son çare olarak ATV ekranlarında yayınlanan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ isimli programa katıldı. Eşi Murat Tekin’in kayboluşundan bugüne kadar olan süreci Sunucu Anlı ve ekibine tek tek anlatan Sakine Tekin, eşinin evini terk edip gidecek tipte bir kişi olmadığını ve bazı kirli oyunların içine çekilmiş olabileceğini söyledi.

GİDERKEN 2 BİN LİRA BIRAKTI 

Kayıplara karışarak bütün ailesini üzen 3 çocuk babası Murat Tekin, kaybolduğu gün evine gelip 2 bin lira para bıraktı. Kimliğini alıp siyah ağır bir çantayla kayıplara karışan Tekin’in o gün bugündür kendisine ulaşılamadı ve aile fertlerinden hiçbiriyle irtibata geçmedi. Ayrıca temizlik işçisi Tekin'in, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hesabına yatırılan son maaşını da çekmediği banka kayıtlarından ulaşıldı.

SON TELEFON SİNYALİ 25 AĞUSTOS’TA ALINDI

14.00-24.00 vardiyasında çalışan ve kaybolduktan sonra iş yeriyle de bağlantısını koparan Tekin’in en son 25 Ağustos'ta Efeler Sevgi Yolu’nda 17 saniyelik bir görüşme yaptığı ve daha sonra telefonundan sinyal alınamadığı ortaya çıktı.

“KOCAMI BİR İŞE KARIŞTIRDILAR”

İşçi Tekin’in eşi Sakine Tekin, “Benim kocamı bir işe karıştırdılar yoksa bizi bırakıp gitmezdi. Belediyede beraber çalıştığı arkadaşları bir şey biliyorsa lütfen bize anlatsınlar. Polisler de biz araştırıp bilgi vereceğiz dediler ama daha sonra hiçbir geri dönüş yapmadılar” diyerek hem üzüntüsünü belirtti hem de eşinin bulunması için Müge Anlı’dan yardım istedi.

ANLI VE EKİBİ AYDIN’A GELECEK

Sunucu Müge Anlı, programda Murat Tekin’in fotoğraflarını yayınlayarak temizlik işçisi Tekin’i  görenlerin kendilerine bildirmesini istedi. Anlı canlı yayında, ekibiyle birlikte bu konuda Aydın’a gidip araştırma yapacağını da söyledi.