Aydın’ın Efeler ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı, önümüzdeki yıl 30 Mart’ta yapılması hedeflenen yerel seçimler için çalışmalarına başladı. AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Efeler Gençlik Kolları İlçe Başkanı Seyhan Koyuncu, Yağcılar İçi esnafını ziyaret etti. 24 Haziran’daki seçimlerdeki AK Parti’ye olan desteklerinden dolayı esnafı ziyaret eden Gülaştı ve partililer, yerel seçimler için de partilerine destek istedi. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Gülaştı ve partililer, ziyaretlerde vatandaşlara kahve hediye etti.

“HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ” 

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı olarak yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını kaydeden Başkan Gülaştı, “24 Haziran seçimlerinin açıklandığı tarihten yaklaşık 50 gün önce 1 Mayıs itibariyle Türkiye’deki ilk seçim koordinasyon merkezi Efeler İlçe Başkanlığı olarak biz açmıştık. Önümüzdeki yıl 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için seçim startını AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı olarak bugünden itibaren vermiş bulunuyoruz. AK Parti olarak Aydın’da 4 adayımızı vekil olarak meclise taşıdık. Aydın ve Efeler ilçemizde yaşayan insanlarımızın bize verdiği destekler için teşekkür etmek, 30 Mart’ta yerel seçimleri için projelerimizi vatandaşlarımıza anlatmak ve sadece seçim zamanlarında değil her daim yanlarında olduğumuzu hissettirmek için ziyaretlerimize başladık. Esnafımız, odalarımız ve tüm vatandaşlarımızla bu süreci hep birlikte yürütmek istiyoruz. Bize verdikleri destekler için kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“AYDIN’I AK PARTİ İLE BULUŞTURACAĞIZ”

AK Parti olarak tek amaçlarının millete hizmet etmek olduğunu ifade eden Gülaştı, “Cumhurbaşkanımız ve Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile başlayan AK Parti’nin aydınlık yüzünü örnek teşkil eden belediyecilik anlayışını artık Aydın’da da buluşturmamız gerekiyor. Türkiye’de yerel yönetimlere baktığımız zaman en fazla örnek teşkil eden, en fazla yatırım alan, en fazla sorunsuz yerleşim birimlerinin oluşmasını başarabilen yerel yönetimler AK Partili yerel yönetimler. Bizlerde Cumhurbaşkanımızın dediği gibi halkta karşılığı olan halkın benimsediği adaylarla Aydın ve Efeler’de vatandaşımızın önüne çıkacağız. AK Parti ile belediyeleri buluşturacağız. Hizmetlerin en yüksek şekilde alınması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Yerel yönetimler nezdinde Aydın ve Efeler’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın yerel yönetimlerdeki başarı adresinin AK Parti olduğunun farkına varmaları için mücadele edeceğiz ve onlardan destek isteyeceğiz. Vatandaşlarımızın desteğiyle biz bunu başarabiliriz. Hedefimiz, 30 Mart 2019’da Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Efeler’i AK Parti ile buluşturmak. Aydın, darbe mağduru demokrasi şehidi Ali Adnan Menderes’in memleketi. Bu şehir AK Parti’yi hak ediyor. AK Parti’nin çıkışı aydınlık yüzü yerel yönetimler. Bu anlamda Efeler ve Aydın’da yerel yönetimlerimizi AK Parti ile buluşturacağız” dedi.  

Haber Videosu