Geçtiğimiz aylarda CHP Didim İlçe Örgütü'ne 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştiren DİGİAD, CHP Teşkilatı'nı kahvaltılı toplantıda misafir etti. CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP İl Başkan Yardımcıları Okan Kılıç ve Serkan Doğan, CHP İlçe yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda, CHP heyetini Dernek Başkanı Özgür Deniz ile yönetim kurulu üyeleri ağırladı.

"DİDİM'İN ÇOK AÇIĞI VAR"

Kahvaltının ardından konuşan DİGİAD Başkanı Özgür Deniz, ilk kurduklarında derneğin kapanacağını düşünenlerin olduğunu belirterek, “Biraz demoralize olduk ama o dönem derneğimizde olan ciddi şekilde destek verdi. Ondan sonraki genel kurulda arkadaşlarımız derneğe sahip çıktı. Biz yaptığımız tüm toplantılarda Didim’in bütün kesimleriyle uyumlu çalışma temposu yakaladık. Derneğin geldiği noktada ismini hatırı sayılır yere getirdik. İlkleri başarmak zordur ama başarılı insanların bir yerde olmasını isteyen birisiyim. Didim’in çok açığı var. TÜRKONFED toplantısında yatırımlar dile getirildi. Yatırımları sadece federasyon ya da bizim yapacağımız düşüncesi abes olur. Bu, Ticaret Odası, Belediye ve kurumların desteğiyle olur. Biz burada TÜRKONFED toplantısı yaptık, ciddi insanlar geldi. Federasyonun bütçesi 1 milyar dolar. O gün tüm kurumlar geldi ama belediye başkanımız katılmadı" ifadelerini kullandı.  

"TİCARET ODASI YÖNETİMİNE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR"

"Belediye yatırımcının arkasında durduğu zaman yatırımcı gelir. Sermaye sevdiği yere gelir" diyen Deniz, şunları kaydetti: "Bunları sadece bizim çabamızla getirmek zor. Biz Kobilerle iş dünyası ve siyaseti, Denizli’deki toplantıda bir araya getireceğiz. Bu konuda yeni seçilecek Ticaret Odası yönetimine büyük iş düşüyor. Ticaret Odası'nda dernek olarak ciddi çalışma yürüttük. Biz şu ana kadar verdiğimiz sözleri yerine getirdik ama sadece engelliler okulu için verdiğimiz sözü yapamadık. Bu da yer sıkıntısı nedeniyle olmadı. Tek onu yapamadık. Derneğin bir yere gelmesi için TÜRKONFED ve TÜSİAD’a üye olduk, bu da bize büyük destek olacak.”

"BURADA SİYASET ÜSTÜ ÇALIŞILIYOR"

CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak ise, kendilerini ağırlayan DİGİAD yönetimine teşekkür etti. Koçak, “DİGİAD büyük işler yapacak buna inanıyorum. Burada siyaset üstü çalışılıyor. Büyük işler başarılacağına inanıyorum. Bu da çalışmakla oluyor. Didim için yapacağınız her türlü çalışmada her zaman arkanızda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.