Meclis, Iceman Yüzme İhtisas Kulübünün faaliyetlerini yürüttüğü Ada Kültür Merkezi'nde bulunan havuzda çocuklara ücretsiz yüzme kursu verilmesi, yarışmalar düzenlenmesi ve Kuşadası Belediyesi ile ortak projeler gerçekleştirilmesi için koordinatör olarak meclis üyesi Mehmet Sarıdedeoğlu’nun yer almasını, protokol yapılmasını oy birliği ile kabul etti. Temizlik İşleri için katı atıkların toplanması, taşınması, kent temizliği ve vektörlerle mücadele çalışmaları hizmetlerinde kullanılmak üzere araç ve iş makinesi kiralama hizmet alım işinin yıllara sari olarak 1 Ekim 2019-30 Eylül 2022 tarihleri arasında 36 ay süreli ihale yapılması oy birliği ile kabul edildi.

LOGO VE AMBLEM DEĞİŞİYOR

Mecliste ayrıca Etüd Proje Müdürlüğüne 302 bin liralık ek bütçe verilmesi kabul edildi. Özel Kalem Müdürlüğünün talebi üzerine belediyenin çok amaçlı kullanmak üzere tanıtıcı amblem ve mevcut logosunun yenilenmesi için hazırlanan logo amblem tasarımlarının değerlendirilmesi için Turizm Komisyonu'na sevki ve bu komisyonun ilçede bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve meslek odalarından görüş alarak tüm Kuşadası’nda değerlendirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

BÜYÜKŞEHİR'E 3 TAŞINMAZ TAHSİS EDİLDİ

Meclis ayrıca Güzelçamlı gece pazarı, huzurevi, Ada Kültür Merkezi ücretleri ile belediyeye ait kiradaki taşınmazların kira bedellerini belirledi. Dernek, vakıf ve kooperatiflerin kullanımında olan taşınmazların tahliyesine karar verdi. Aydın Büyükşehir Belediyesine üç adet taşınmazın vatandaşın yararına hizmetlerde kullanmak üzere, Ege Et açılması için tahsis edilmesine karar verdi. Müdürlüklerden gelen İmar Barışı ile ilgili gündemlerin görüşülmesinin ardından meclis 2 Temmuz Salı günü toplanmak üzere görüşmelerini sonlandırdı.