Spor Toto 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Aydınspor 1923’te teknik direktör konusu netliğe kavuştu. Siyah-beyazlı yönetimin göreve getirmeyi düşündüğü ve prensipte anlaştığı tecrübeli isim Yavuz İncedal’ın bugün akşam saatlerinde resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi. 
  Prensipte anlaşmaya varılan ve Aydın’a davet edilen teknik adam Yavuz İncedal, yaptığı açıklamada, “Hüsamettin bey sağ olsun beni aradı. Telefonda görüştük. Daha önceden tanıdığım için sağ olsun beni onurlandırdı. Onun isteğini kırmadım. 'Geliyorum' dedim. Aydın’a geldiğimde son rötuşları yaparız, inşallah büyük olasılıkla anlaşmaya varırız. Çok küçük pürüzler var. Son rötuşlar kaldı. Ekonomi anlamında değil, takımın yapısı anlamında. Çünkü kulüplerin yaşaması lazım. Kulüpler varsa, teknik adamlar ve futbolcular var” ifadelerini kullandı.

"AYDINSPOR 1923 GÜÇLÜ BİR CAMİA"

Aydınspor 1923’ün kötü günleri çabuk atlatacağını ifade eden teknik direktör Yavuz İncedal, Aydınspor 1923’ün güçlü bir camia olduğunu ifade ederek, “Aydınspor 1923 güçlü bir camia. Böyle bir ortamı çabuk atlatır. Bu yıl biraz sabır ve fedakarlık yılı olacaktır. Çok büyük beklentiler değil, Aydınspor 1923’ü ortaya çıkartıp hep birlikte netleştirmemiz gerekiyor. Ben değil, biz felsefesiyle olacaktır bu. Belli bir dönem sabır ve sabrın sonunda muhakkak güzellikler ortaya çıkacaktır” dedi.

GENÇLERE ÖNEM VERİYOR

Birçok farklı Anadolu kulüplerinde görev yapan ve gençlere önem vermesi ile dikkat çeken tecrübeli teknik adamın, yeni sezona hazırlanan Aydınspor 1923’ün genç takımından da yetenekli isimleri takımda görmek istediği öğrenildi. 
  İncedal, “Ben aile ortamına önem veren bir insanım. Ekonomiyi en son plana bıraktık. Önce yapılanma ve ortaya çıkma önemli. Genç oyuncuları severim. Gençlerle tecrübelileri harmanlarım, ortaya güzel bir takım çıkar. Mehmet Topal, Selçuk İnan ve Hasan Kabze gibi isimler, benim Çanakkale Dardanelspor’da 1. Lig’te görev yaptığım dönemde, Türk futboluna kazandırdığım oyuncular. Genç oyuncular değerlendirmesini yapacağız. Uzun zamanlı planlamalarda da bu konu üzerinde muhakkak dururuz bir aksilik çıkmazsa” şeklinde konuştu.

YARDIMCILAR HAZIR

Teknik Direktör Yavuz İncedal ile kesin olarak anlaşmaya varıldığı taktirde yardımcı hocaların da en geç salı gününe kadar Aydın’da olması bekleniyor. 
  Tecrübeli teknik adamın yardımcılarından geçen sezon 1. Lig ekibi Denizlispor’da görev yapan kaleci antrenörü Cengiz Tarım’ın olması beklenirken, yardımcı antrenör Rıfkı Ekenler ve bir kondisyoner antrenörünün de Aydın’da olacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.