Nazilli Ticaret Odası’nın kurumsal istişare ve dış paydaş organizasyonları çerçevesinde yapılan toplantıya Nazilli, Sultanhisar, Kuyucak, Bozdoğan, Yenipazar ve Karacasu’da bulunan muhasebeciler iştirak etti. Toplantıda iş hayatında yaşanan zorluklar ve çözüm önerileri konuşuldu.

KURUMSAL DAYANIŞMANIN ÖNEMİNİ VURGULADI

Aydın SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Yörüyen yaptığı konuşmada, kurumsal dayanışma ve işbirliğinin önemine dikkat çekti. Yörüyen, “Aydın’da bu konuda daha çok faaliyette bulunulması gerekir. Çalışmalarıyla bu anlamda Nazilli Ticaret Odası, örnek alınabilecek meslek kuruluşudur” dedi. Ayrıca Yörüyen, SMMMO adına Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan’a teşekkür etti. Ticaret Odasının en önemli projelerinden birisi olan Nazilli Uzun Yaşam Köyü'nün tanıtımı ile ilgili olarak hazırlanan grafik filmi de, NTO Kongre Salonunda mali müşavirlerin bilgi ve önerilerine sunuldu. Gösterimden ve böyle bir projenin varlığından memnuniyet duyduklarını ifade eden Rıza Yörüyen, bölgenin markalaşması, kalkınması ve turizm çeşitliliği açısından projenin olumlu olduğunu ve destekleyeceklerini ifade etti.

KATILIM İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Ticaret Odasının faaliyet ve çalışmalarında mali müşavirlerin ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, “Onlar bizim bir anlamda yol arkadaşlarımız. Üyelerimizin mali danışmanları, arkadaşları, sırdaşlarıdır. Ticaret Odasında gerçekleşen üye işlemlerinin çoğunluğu mali müşavirlerin bilgisi dahilinde ve denetiminde gerçekleşir. Bu nedenle onların görüş ve önerileri bizim için önem taşıyor. Nazilli Ticaret Odasının akreditasyon çalışmaları dahilinde paydaşımız olarak gördüğümüz mali müşavirlerimiz ile bu toplantıları her yıl yapmaya gayret gösteriyoruz. Biz de onların mesleki çalışmalarında Ticaret Odası olarak yanlarında olduğumuzu, onlardan gelecek her türlü öneri ve işbirliğine açık olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Ayrıca Rıza Yörüyen nezdinde tüm meslek mensuplarına davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.