Sezgin, İYİ Parti Nazilli İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerle birlikte ziyaretler gerçekleştirdi. Yoğun tempoda çalışmalarına devam eden Sezgin, Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Tayfun Yazıcı’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Sezgin, ardından Nazilli Bedensel Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek Aysun Bademli Akçil’le görüştü. Nazilli’deki cemevlerini de ziyaret eden Sezgin, İYİ Parti ile cemevlerine hukuki statü kazandırılacağını söyledi.

UĞUR’DAN ÇIKARILAN İŞÇİLERLE GÖRÜŞTÜ

Ziyaretlerine Türk Metal Sendikası Nazilli Temsilciliği ile devam eden Sezgin, Türk Metal Sendikası Manisa Şube Başkanı Ercan Dereli ve Nazilli Temsilcisi Mesut Dinç ile görüştü. Nazilli’de yakın zamanda işlerine son verilen sendika üyeleri ile de buluşan Sezgin, haksız gerekçelerle işlerinden çıkarılanların işlerine mutlaka döndürülmeleri gerektiğini, bu işin takipçisi olacaklarını, hukuksuz uygulamalara İYİ Parti iktidarında kesinlikle izin verilmeyeceğini belirtti.

ACARLAR'A TEKRAR BELEDİYE SÖZÜ

Aydın Sezgin, Nazilli’deki temaslarının ardından İncirliova ilçesine geçti. İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Mustafa Ali Ayrancı, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerle birlikte esnaf ve vatandaşlarla görüşen Sezgin, Acarlar Mahallesi’ni de ziyaret etti. İYİ Parti Aydın Teşkilatı ileri gelenlerinden Ahmet Ertürk ile birlikte Acarlar’da çok sayıda vatandaşla görüşen Sezgin, başta yol olmak üzere mahallede birçok problem olduğunun farkında olduklarını ifade ederek, İYİ Parti iktidarı ile yapacakları düzenleme sonrası eskiden olduğu gibi Acarlar’ın belediye statüsüne tekrar kavuşturulacağını ve böylece yaşanan problemlerin giderileceğini söyledi.