Dua Meydanı’nda gerçekleştirilen, mitinge dönüşen açılışa AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş,  Cumhur İttifakı Karacasu Belediye Başkan Adayı Zeki İnal, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Seval Bay, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Tayfun Şan, AK Parti Karacasu İlçe Başkanı Fuat Meriç, MHP Karacasu İlçe Başkanı Murat Uysal, MHP Kuyucak ve Buharkent ilçe başkanları, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Eryalçın, MHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Gülşen Odabaşı, Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç, Esnaf Odası Başkanı Sefa Töz, Şoförler Odası Başkanı Adnan Tuncer, Esnaf Kooperatifi Başkanı Recep Karataş, Servis Kooperatifi Başkanı Mahmut Burgaz, belediye meclis üyesi adayları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

“DEVLETLE KARACASU’YU BÜTÜNLEŞTİRMEK İÇİN GELİYORUZ”

İl Genel Meclisi eski üyesi Halil İbrahim Karacam’ın katılımcıları şiirsel bir şekilde takdimi ve hikayeler anlatarak renklendirdiği sunumla gerçekleşen açılış etkinliği, misafirlerin dönel kavşakta karşılanması ve kalabalık bir grup halinde Dua Meydanı’na yürümelerinin ardından başladı. Açılışta ilk konuşmayı Karacasu adayı Zeki İnal gerçekleştirdi. İnal, “En büyük başkan bizim başkan, durma ilerle Karacasu seninle” sloganlarıyla sık sık kesilen konuşmasında mevcut yönetimin yaptıklarını eleştirip yapacağı projeleri anlattı. İnal, “Karacasu’da doğan çocuklarımız burada büyüsün, karnını doyursun istiyoruz, Karacasu’da iş bulsun istiyoruz. Ayrıştırmak için değil birleştirmek için, devletle Karacasu’yu bütünleştirmek için geliyoruz. Geçmişle geleceği bütünleştirmek, çalışmakla dürüstlüğü birleştirmek, üretici ile pazarı bütünleştirmek için geliyoruz. Dayanışma ve huzuru sağlayan üretken belediyecilik anlayışını Karacasu buluşturmak için geliyoruz” dedi.

“BU GÖREV BÜYÜKŞEHİRİN DEMEYECEĞİZ”

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’yı, “Çalışmayan, koltuğundan kalkmayan, hiçbir işe elini atmayan, bir iş istendiğinde o iş benim değil büyükşehirin işi diyen bir belediyecilikle Karacasu yönetilmekte arkadaşlar. Bunu hepiniz biliyorsunuz” sözleriyle eleştiren İnal, “Biz garaj yaptık mı bizim yaptığımız garaja otobüs de girer, araba döner, otobüs de döner, helikopter de iner. Sizin yaptığız garaja otobüs giremiyor, geri geri giriyor. Sosyal tesis var diyorsunuz, tuvaletler bile çalışmıyor, kültür merkezi yapıldı, burada Dua Meydanı’nın geleneksel kültürü öldürüldü” dedi.

“ÇOK GÜÇLÜ BİR EKİBİMİZ VAR”

İnal sözlerini, “Bunların yapamadıklarını yapacağız, bunların yapmaya cesaret edemediklerini, hayal edemediklerini yapacağız. Öyle bir ekibimiz var ki bu ekibin tamamı kendi alanında profesyonel, kafalar, zihinler sıfır kilometre, her şeyin en iyisini düşünen, her şeyin en iyisini yapabilen bir ekiple yola çıkıyoruz. Kapalı pazar yeri, huzurevi, otopark yapacağız. Karacasu’da sulanmayan arazi, su kaçıran arazi kalmayacak. Sosyal tesislerimizi halkımızın düşüncelerini göz önüne alarak yapacağız. Karacasu’da 4 yıllık üniversitenin kazandırılması için çalışacağız. Yüksekokulda azalan öğrenci sayısının azalmasının önüne geçeceğiz” şeklinde tamamladı.

“KARACASU’YU ŞAHA KALDIRACAĞIZ”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Aydın’da olması sebebiyle programa gecikmeli katılan Mustafa Savaş, “Türkiye’nin en pahalı suyunu Aydın kullanıyor. Biz göreve geldiğimizde su ücretlerini yüzde 50 indireceğiz, 5 yıl boyunca da zam yapmayacağız. Esnafın üzerindeki yükü de kaldıracağız. Esnafla rekabet etmeyeceğiz. Karacasu’nun aş ve iş sorununu çözeceğiz. Karacasu’da doğan evlatlarımızın karnı Karacasu’da doyacak. Cumhur İttifakı arasında çok güzel bir uyum var. Bu saatte hepimiz buradayız. Cumhur İttifakı’na sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bizim birlikteliğimiz seçime kadar değil mezara kadar. Zeki Başkanımızın projelerinin tamamına da Büyükşehir Belediye Başkanı olarak imzamı çakıyorum. Sonuna kadar desteğimiz devam edecek. Aydın’da ve Karacasu’da bir destan yazacağız. Yapacağımız çalışmalarla Aydın’ı ve Karacasu’yu şaha kaldıracağız” dedi. Etkinlikte ayrıca Burak Pehlivan, Deniz Depboylu, Ömer Özmen, Bekir Kuvvet Erim birer konuşma yaptı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Yaykın Mahalle programı sebebiyle Mustafa Savaş, Zeki İnal ve beraberindekiler bu mahalle gitmek üzere yola çıktı.  

Haber Videosu