Takımın Kaptanı Seda Arısoy, Avrupa'da Aydın'ı takım sporunda temsil edecek olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını söylerken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kendileri için rol model olduğunu belirtti. Arısoy, ligde ve Avrupa'da Aydınlılara başarı yaşatmak istediklerinin altını çizdi.
  Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Arısoy, “Lige çok güzel bir başlangıç yaptık. Hedef maçlarımızda üçte üç yapıp 3-0'lık galibiyetlerle yolumuza devam ediyoruz. Zorlu bir maçımız var. Son Dünya Şampiyonu Vakıfbank'ı ağırlayacağız. Ligimiz, dünyanın en zorlu liglerinden bir tanesi. O yüzden çok kolay geçmeyecek, bunun da farkındayız. Çok zor bir periyota giriyoruz. Üç günde bir maç yapacağız, yorgunluk had safhada olacak. Fakat ligde de, Avrupa'da da çok güzel bir yerde bitireceğimize inanıyoruz. Avrupa'da da son 16'dayız ve ilk maçımızı Beşiktaş'la yapacağız. Takım arkadaşlarımızla birlikte bu turu geçtiğimizde takımımızı Avrupa'da çok rahat bir şekilde finalde görüyoruz” dedi.

“VAKIFBANK MAÇINA HAZIRIZ”

Vakıfbank maçıyla ilgili konuşan Seda Arısoy, “Maçla ilgili gerekli toplantıları yapıp, taktiklere çalıştık. Bugün son toplantımızı ve antrenmanımızı yapıp maça çok güzel bir şekilde çıkacağız. Çok heyecan verici. Ben daha önce Avrupa kupası oynadım ama, bir şehirde o şehir için Avrupa arenasında maç yapmak çok güzel bir duygu. Aydın'ı temsil edecek olduğumuzdan dolayı çok mutluyuz. Bizlere inanan Başkanımız Özlem Çerçioğlu adına çok mutluyuz. Atmosfer o kadar güzel ki bizim için çok büyük itici güç oluyor. Sanki yanımızda bir arkadaşımız varmış da bizi motive etmek için sürekli olumlu, pozitif şeyler fısıldıyormuş gibi oluyor. Servis atmaya gittiğimizde tempo tutmaları, karşı taraf servis atarken ıslıklamaları. Bunlar sporcuyu motive eden şeyler” ifadelerini kullandı.

"KADINLARIMIZI MAÇLARIMIZA BEKLİYORUZ"

Kendilerine olan ilgiden ve destekten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Arısoy, “Aydınlı kadınlarla dışarıda karşılaştığımızda ve antrenmanlarda çok güzel tepkiler alıyoruz. Maça gelip bizi desteklediklerini söylüyorlar. Aydınlı kadınları bütün maçlarımıza bekliyoruz. Maçtan sonra onlarla konuşmayı, fotoğraf çekilmeyi, birliktelik duygusunu, kazandığımız maçların sevincini onlarla paylaşmayı çok seviyoruz. Maçlardan sonra sahaya inenler oluyor, onlarla sarılıyoruz. Çok güzel bir atmosfer oluyor. O yüzden ben bütün Aydınlıları maçlara bekliyorum” dedi.

"ÖZLEM HANIM BİZİM ROL MODELİMİZ"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür eden Takım Kaptanı Arısoy, “Özlem Hanım bizim için bir rol model oldu. Çünkü çok güçlü. Bir büyükşehri yönetmek kolay değil. Geçen hafta Karayolları maçına geldiğinde o da bizimle birlikte maçın heyecanını yaşadı. Maçı kazandıktan sonra sahaya, bizleri kutlamak için yanımıza geldi. İnanılmaz bir atmosferdi. Biz kendi adımıza da, onun adına da çok mutlu olduk. O da biz kazandığımız için mutluydu. Özlem Hanım'ı da, diğer Aydınlı kadınlarla birlikte hep yanımızda görmek istiyoruz. Aydın bizim için konum olarak çok güzel bir yerde. Aramızdaki İzmirli arkadaşlarımız hafta sonları ailelerini görmeye gidiyorlar. Yabancı arkadaşlarımızla antrenman dışındaki zamanları birlikte geçiriyoruz. Onları gezdirmeye çalışıyoruz; yemek yemeye, alışverişe çıkıyoruz. Geçen günlerde Aydın'da gezilebilecek yerlerle ilgili onları bilgilendirdim. Onlar da çok meraklılar, boş günlerinde gezmek, görmek, öğrenmek istiyorlar. Bence bu takım kadının gücü adına Aydın için çok değerli. Maçlara gelip bizleri desteklerlerse çok mutlu oluruz. Çünkü biz onlar için oynamaktan çok gurur duyuyoruz” sözlerini kaydetti. 
  Öte yandan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Cumartesi günü Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu'nda Vakıfbank ile karşı karşıya gelecek.