Millet İttifakı'nın Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna, seçim irtibat bürosunun açılışını kalabalık bir katılımla gerçekleştirdi. Açılış töreninde Başkan Çerçioğlu’na İYİ Parti Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna’nın yanı sıra, CHP Parti Meclis Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, İYİ Parti Köşk İlçe Başkanı Gülşah Özcan, CHP Köşk İlçe Başkanı Mehmet Güldenk eşlik etti. Köşk'ün tarihi günlerinden birisini yaşadığı törende açılış konuşmasını Millet İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna gerçekleştirdi.

“KÖŞK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Seçimden zaferle çıkacağını söyleyen Tuna, “31 Mart günü inanıyorum ki Allah’ın izniyle Köşk’e zafer getireceğiz. Köşk'ümüz için hazırladığımız 45 projemizle Köşk’ün çehresini değiştireceğiz. Büyükşehir Belediyemizle güç birliği yaparak Köşk’ün adına yaraşır bir yer olmasını sağlayacağız” dedi.

“İNSANLAR ARASINDA AYRIM YAPMIYORUZ”

Aydın'da hiçbir vatandaş ve mahalle arasında ayrım yapmadan hizmet verdiklerinin altını çizen Başkan Çerçioğlu ise, “Büyükşehir Belediyesi olarak Köşk'e yıllardır yapılmayan hizmeti yaptık. Köşk'te yaklaşık 100’er kilometre yol ve hat çalışması yaptık. Göreve geldiğimizde Aydın'da 60, Köşk'te 6 mahallemizin suyu haftada 2 saat akıyordu. Köşk'te Akçaköy, Başçayır, Karatepe, Sarıçam, Ağıtlar, Ketenyeri mahallelerinde su akmıyordu. İlk yaptığım bu mahallerimize su getirmek oldu. Şimdi bu mahallelerimizde 24 saat su akıyor. Birçok köyümüzün asfaltı yoktu, yollarımızı yaptık. İnsanlar arasında ayrım yapmıyoruz. Köşklüler vefalı, yiğit insanlardır. Size kimin hizmet ettiğini iyi biliyorsunuz. Veli Başkanımla Köşk'e birçok yatırım yapacağız. Verin bana Veli Başkanı Köşk'ü uçuralım” diye konuştu.

“VELİ BAŞKAN'IMLA GÜNDE 18 SAAT ÇALIŞACAĞIZ”

Kadınların yürüyüş yolu talebine de karşılık veren Başkan Çerçioğlu, “Veli Başkan'ın bütün projelerinin arkasındayım. Önümüzdeki dönemde Veli Başkan'la kadınlarımıza yürüyüş yolu da yapacağız. 5 yıldır günde 18 saat çalıştık, şimdi Veli Başkan'ımla günde 18 saat çalışacağız” ifadelerini kullandı.  

“EN BÜYÜK DESTEĞİ ÜRETİCİYE VERDİM”

5 yıldır sosyal belediyecilik yaptığını hatırlatan Başkan Çerçioğlu, şunları kaydetti: “Aydın'da yaşayan hiçbir vatandaşımızı namerde muhtaç etmedim, etmeyeceğim de. En büyük desteği üreticiye verdim. Çünkü üretici zorluk yaşıyor. Onun için Ege Et, Ege Yem ve Ege Süt'ü hayata geçirdik. Çünkü biz köylünün, üreticinin yanındayız.” 

BAŞKANLARA YOĞUN İLGİ

Seçim ofisinin açılışı coşkulu bir kalabalıkla, Başkan Çerçioğlu, Belediye Başkan Adayı Tuna ve beraberindeki heyet tarafından yapıldı. Vatandaşlar Çerçioğlu ve Tuna’yla birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.