2. Lig'e veda ettikten sonra kongrelerde 3 aday çıkaran ve üst üste 4 kongrenin yaşandığı, transfer yasağının ise çeşitli sebeplerden dolayı kaldırılamadığı Aydınspor 1923 için artık vakit geldi. Siyah-beyazlı ekip, yarın deplasmandaki Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor maçı için Aydın'daki son antrenmanını dün gerçekleştirdi.

KUTSAL FORMA GENÇLERE EMANET

Aydınspor 1923’te ligin ilk rakibi olan Karaköprü Belediyespor karşısına çıkacak genç futbolculardan oluşan kadro, Aydın’daki son antrenmanını gerçekleştirdi. Bugün sabah yola çıkan siyah-beyazlı kafile, İzmir’den uçakla İstanbul’a, buradan da aktarmalı olarak Şanlıurfa'ya gitti.

MORALLER YÜKSEK

Öte yandan Efeler Yörük Ali Efe Tesisleri’nde gerçekleştirilen Aydın’daki son antrenmanda, Karaköprü karşısına çıkacak olan altyapıdaki genç futbolcular, takımdan ayrı çalıştı. Teknik Direktör Yavuz İncedal gözetiminde 2 ayrı takım halinde gerçekleştirilen idmanda genç futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi. Isınma hareketlerinin ardından organize atak çalışan genç Efeler, takım halinde tek kale savunma, hücum ve kanat organizasyonu çalıştı.

HAKEMLER İSTANBUL’DAN

TFF 3. Lig 3. Grup’ta ligin açılış maçı olan Karaköprü Belediyespor-Aydınspor 1923 karşılaşması Şanlıurfa GAP Stadı’nda yarın saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmanın hakemleri ise İstanbul bölgesinden, Cihan Ataş, Okan Akbal, Selim Şenöz ve Oktay Koçak olacak.