Şoförler ve gazeteciler arasında birlik ve dayanışmayı arttırmak amacıyla Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın’ın isteği üzerine Efeler’de bir halı saha maçı tertip edildi. Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Semra Şener’in başlama vuruşunu gerçekleştirdiği karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu. Beyaz formasıyla sahaya çıkan gazeteciler, kontrollü oynayan rakibi karşısında zaman zaman geri düşse de son dakikada bulduğu golle maça beraberliği getirdi. Karşılıklı klas gollerin atıldığı ve 9-9 sona eren maçı kazanan ise dostluk oldu. Centilmenlik havasında geçen maçın ardından her iki takım oyuncuları birbirini tebrik etti. Karşılaşmada top koşturan Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın ise günün anısına her iki takım oyuncularına baklava ikramında bulunarak hem ağızları tatlandırdı, hem kaynaşmayı arttırdı.

HER İKİ TAKIMI TEBRİK ETTİ

Maç sonunda her iki takımın oyuncularını tebrik eden AGC Başkanı Semra Şener, birlik ve beraberliği arttırmak için bu tür organizasyonların önemli olduğunu ifade etti. Özellikle Okan Yalçın’a teşekkür eden Şener, “Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, Aydın’da gazetecilere önem veren sivil toplum kuruluşlarımızdan birisi. Okan Yalçın başkanımızı bu anlamda kutluyorum. Bu tür organizasyonlarda önemli olan skor değil, birlik ve beraberlik için atılan adımlardır. Bugün de gördük ki gazeteciler ve şoförler spor aracılığıyla kaynaşmanın en güzel örneğini sergiledi” dedi.

DOSTLUK KAZANDI

Karşılaşmanın oynanmasına önayak olan Okan Yalçın da güzel bir dostluk müsabakası gerçekleştirdiklerini dile getirerek, sporun kardeşlik, dostluk ve centilmenlik olduğunu söyledi. Şoförler olarak bu tür organizasyonlara önem verdiklerini kaydeden Yalçın, “Hem stres atmak, hem spor yapmak, hem de dayanışma ve kaynaşmayı arttırmak amacıyla her iki takım güzel maça imza attı. Nitekim karşılaşma 9-9 sona erdi ve dostluk kazandı” diye konuştu.