Aydın’da 2019 yılını görevi başında karşılayan polis, asker ve sağlık çalışanlarını ziyaret eden Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, yağan yağmura aldırış etmeden görev yapan personellerin yeni yıllarını kutladı. Vali Köşger, ilk etapta şehrin giriş ve çıkış noktalarında bulunan polis ile jandarma kontrol noktalarını ziyaret ederek polis ve askerlerin yeni yıllarının hayırlı olması temennisinde bulundu. Polis ve jandarmanın yaptığı rutin kontrollere dahil olan Vali Köşger, kontrol noktalarında durdurulan araçlardaki vatandaşlarla sohbet edip hem hayırlı yolculuklar diledi, hem de yeni yıllarını kutladı. Vatandaşlara ve çocuklara kontroller sırasında çeşitli hediyeler de takdim eden Köşger, yeni yıl için huzur ve sağlık diledi. Polis ve jandarmanın çayını da içmeyi ihmal etmeyen Köşger, soğuk ve yağışlı havada vatandaşın güvenliği için çalışan bütün ekiplere teşekkür edip tatlı ikramında bulundu. Ziyaretler sırasında Vali Köşger’e, Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ ve İl Jandarma Komutanı Albay Mesut İnan eşlik etti.

2019’UN İLK BEBEĞİNE ZİYARET

2019 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen, 26 yaşındaki iki yıllık evli Semih ve Zübeyde Sevinç çiftinin kız bebekleri olan Belinay bebeği Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde beraberindeki heyet ile ziyaret eden Vali Köşger, anne ve babayı tebrik etti. Yanında getirdiği çeşitli hediyeleri de aileye takdim eden Köşger, 2019 yılının bebeğinin kendilerine uğur getirmesini diledi. Vali Köşger daha sonara hastanedeki diğer hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunup görevi başındaki sağlık personellerinin yeni yılını kutladı.

“BEREKETLİ BİR ŞEKİLDE GİRDİK”

Aydınlıların ve tüm insanlığın yeni yılını kutlayan Vali Köşger yaptığı açıklamada da, “2019 yılının şehrimize ülkemize, coğrafyamıza ve bölgemize ve tüm insanlığa barış huzur ve esenlik getirmesini diliyorum. Bugün yılbaşı dolayısıyla güvenlik birimlerimizin almış olduğu tüm tedbirleri yerinde incelemelerde bulunmak üzere denetlemelerde bulunduk. Emniyetimiz yaklaşık 2 bin 500 personel 470 ekiple, jandarmamız da 500’ün üzerinde ekiple ve 90 araçla tüm il sathında vatandaşımızın huzur ve güven içinde yeni yılı idrak etmeleri için teyakkuz halinde olup alınması gereken tüm tedbirleri aldılar. Gecelerini gündüzlerine katarak bütün iklim koşullarında vazife yapan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Ülkemizin bütün noktalarında olduğu gibi Aydın’ımızda da güvenlik güçlerimiz fedakar ve kahramanca üzerine düşen görevi yaz kış, yılbaşı bayram demeden vazifelerini yapıyorlar. İlimizde şu ana kadar asayişlik bir olay olmadı. Yılbaşını çok güzel bir şekilde idrak ediyoruz. 2019’un 2018’den daha iyi bir yıl olması temennisi içerisindeyiz. Onun göstergeleri de yılbaşına yağmurla birlikte bereketli bir şekilde girdik” ifadelerini kullandı.

Haber Videosu