Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ve AYBA personeli, ev ziyaretlerine Orkan ailesi ile devam etti. Mehmet ve Emine Orkan, evlerinin bahçesinde ağırladıkları Akkentli ve AYBA personeline gözleme ikram etti.

"GURUR DUYUYORUM"

Ziyarette konuşan Mehmet Orkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'dan 'Topuklu Efe' diye bahsederek, "Topuklu Efe’ye iki defa oy verdim. İnşallah Allah üçüncüyü nasip eder. Türkiye’de 'T.C.' yazısı Aydın'dan hiç silinmedi. Bir Aydınlı olarak bununla gurur duyuyorum. Bu, Özlem başkan sayesinde oldu. Kendisi Atatürk ve Cumhuriyet'in yolundan giden, çok büyük işler başaran birisidir. Özlem başkan Aydın'a büyük yatırımlar yaptı. Bunları insanlar gördüğü için büyük oy alıyor. Ben de gönül rahatlığı ile halkına hizmet eden başkanıma oyumu verdim. Sağ olsun başkanım şimdi de bana selam ve hediye göndermiş, kendisinden Allah razı olsun" dedi.

"BAŞIMIZIN TACI"

Önceliğinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olduğunun altını çizen Orkan, "Son nefesime kadar Atatürk'ün yolundan, izinden ayrılmam. Sonra Menderes geldi, oyumu hep ona verdim. Şimdi Çerçioğlu başımızın tacıdır. Ben Demokrat Parti'liyim ama şimdi o yok. Artık liderimiz Topuklu Efe'dir. Allah ondan razı olsun. Verdiği hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Akkentli de Orkan ailesine kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti. Öte yandan ziyarette ocak başına geçen Akkentli gözleme de yaptı.