Yerel seçimdeki başarıdan dolayı tebriklerini ileten heyeti ilçe binasında CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Kadın Kolları Başkanı Engin Doyran, CHP Gençlik Kolları üyeleri ve partililer karşıladı.
  Gürbilek, Kuşadası’nda seçimin kazanılmasında gecesini gündüzüne katanlara teşekkür etti. Kuşadası’nın Aydın’ın aydınlık yüzü olduğunu söyledi. CHP İl Başkanı Ali Çankır da, CHP’nin Aydın genelinde büyük bir başarıya imza attığını, Aydın’da olduğu gibi tüm ülkenin sosyal belediyecilik ile tanışmaya devam edeceğini, ülkenin geleceği için kararlılık içerisinde çalışmaya devam edeceklerini iletti. Milletvekili Bülbül, siyasetin günlük yapılamayacağını, emek ve inanmak gerektiğini aktardı. Verilen ortak mücadelenin sonunda başarının geldiğini belirtti.

"SIRA İKTİDAR MAZBATASINI ALMAYA GELDİ"  

CHP PM Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Kuşadası’nın her zaman seçimlerde yüzlerini güldürdüğünü söyleyerek, çalmadık kapı bırakmayan partilileri ve İlçe Örgütü'nü kutladı. 31 Mart seçimlerinde ülke genelinde bir başarı yakaladıklarını, sosyal belediyecilik bayrağını aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Mersin olmak üzere diktiklerini dile getirdi. Tezcan, emek harcayan, ter döken örgütleri kutladı. 31 Mart'ta hak, hukuk ve adalet isteyenlerin Millet İttifakı içinde yer aldığını söyleyerek, ittifaka destek olan herkese teşekkür etti. Verilen ortak mücadele sonucunda ittifakın büyüyerek devam etmesi gerektiğini anlattı. Halkın sesine kulak vererek asıl hedeflerinin iktidar mazbatasını almaya geldiğini ve bunu da örgütün gücüyle başaracaklarını sözlerine ekledi.