Türkiye Badminton Federasyonu tarafından 4-7 Temmuz tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilen 17 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonası'na Aydın Büyükşehir Belediyespor 4 sporcu ile teklerde ve karışık çiftlerde, Kuyucak Belediyespor kulübü ise 8 tek kız ve 4 çift kız kategorisinde katıldı. 720 sporcunun katıldığı 17 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda 293 kız sporcu mücadele etti.
  17 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Aydın Büyükşehir Belediyespor sporcuları Mert Çelik ve Ebru Keçeci karışık çift kategorisinde Türkiye 5'incisi olarak Milli Takım'a katılmaya hak kazandı. Kuyucak Belediyespor Kulübü sporcusu Şeyda Gökçe, ilk 16 sporcu içinde yer alarak Ağustos ayındaki Milli Takım kampına katılmaya hak kazandı.
  17 yaş altı Türkiye Şampiyonası'na bayan sporcularla katılan Kuyucak Belediyespor’dan Beyza Demir 32 sporcu arasında, Sıla Sarı 64 sporcu arasında, Sena Bozkuş ve Aybüke Önal, Burçin Çetin, Beyza Nur Baş ve Buse Nur Arıcı 256 sporcu arasında yer aldı.
  Kuyucak Belediyespor çift bayanlar kategorisinde Şeyda Gökçe ve Burçin Çetin çifti 16 sporcu arasında, Beyza Nur Baş ve Beyza Demir çifti 32 sporcu arasında, Sena Bozkuş ve Sıla Sarı çifti 64 sporcu arasında yer aldı.