Geçtiğimiz hafta Aydın’dan yola çıkan Aydınlı bisikletçiler, 5 gün süren yolculuğun ardından 10 Kasım’da Ankara’ya ulaştı. Bisikletçiler Ankara’nın girişinde, Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

"AYDINLILARA KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK"

Dernek Başkan Yardımcısı Arzu Akar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Aydınlılar Derneği olarak Aydın'ımızdan Ankara'ya gelen tüm hemşehrilerimizi kucak dolusu sevgiyle karşılamak, ağırlayabilmek biz gurbetteki Aydınlılar için büyük anlam taşıyor. Çünkü bizlere memleketimizin havasını getirmiş oluyorlar. Ankara'ya yolu düşen her Aydınlıya kapımız sonuna kadar açıktır" dedi.

 "ORTAYA KOYULAN ÇABA GURURLANDIRDI"

Bisikletçilerin örnek davranışının kendilerini gururlandırdığını aktaran Akar, şunları kaydetti: "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim diyerek spora verdiği önemi her daim vurgulayan Ulu Önder Atatürk'ü anmak için ortaya koyduğunuz bu çaba, tüm Aydın'ı ve gurbette yaşayan biz Aydınlıları gururlandırdı. 5 gündür günde ortalama 150 kilometre pedal çevirerek göstermiş olduğunuz bu olağanüstü gayretiniz için sizleri tebrik ediyoruz. Sizleri bu yolunuzda destekleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu ve tüm Aydınlıları yürekten kucaklıyoruz." 
  Öte yandan Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Halil Apaydın, Türkiye Bisikletliler Derneği Aydın Şube Başkanı Hümeyra Yıkılmaz ve tüm sporculara teşekkür etti.