Kaza gece saat 22:00 sıralarında Efeler’in İmamköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın-Denizli karayolunda Köşk istikametine seyir etmekte olan motosiklet sürücüsü Ezel Bayar, orta refuja çarptı. Plakasız motosiklet devrilerek metrelerce sürüklenirken, sürücüsü orta refuja aşıp karşı şeride düştü. Bu sırada Nazilli İstikametinden Efeler’e doğru gelmekte olan Murat Y. İdaresindeki 20 NG 052 plakalı otomobilin önüne düşen Bayar, otomobilin altında kaldı. 
  Aracıyla ilerlerken bir anda önüne bir şey düştüğünü ve üzerinden geçtiğini kaydeden Murat Y. aracını sağ çekip  yolu kontrol ettiğinde üzerinden geçtiği şeyin bir insan olduğunu fark edince durumu polise bildirdi.
  Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın öldüğünü belirleyince bölgeye jandarma ve polis ekipleri geldi. Feci şekilde yaşamını yitiren Ezel Bayar’ın cesedi yoldan kaldırılana kadar Denizli-Aydın karayolunda trafik tek şeritten verildi. 
  Ezel Bayar’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, şahsın düşme sonucumu yoksa arabanın altında kalması sonucumu öldüğü belirlenmeye çalışılacak. 
  Bayar’ın üzerinden kullandığı araç ile geçen Murat Y. olayın şokunu atlatamazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.