Aydın Valiliği’nce Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı. Devlet Su İşleri (DSİ) misafirhanesindeki törene Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karagöz, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, İl Jandarma Komutanı Albay Selahattin Acara, Aydın Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, kamu kurum müdürleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı. Vali Köşger, törene katılan misafirlerle tek tek bayramlaştı. 
Köşger bir ilki yaşadı 
Dini bayramların milleti millet yapan ortak değerlerden biri olduğunun altını çizen Vali Köşger, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi, millet oluşumuzu perçinleyen özel günlerdir. Milleti millet yapan ortak değerlerden Ramazan Bayramı’nı Aydın’da büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bereketli, huzurlu, esenlik içinde milletin birbiriyle kaynaştığı Ramazan ayı sonrasında hep birlikte bayrama idrak ettik. Aydın’da gördüğümüz manzara bayramın güzel bir şekilde yaşanıyor. Ben ilk defa Aydın’da Ramazan Bayramını yaşıyorum. Bu bakımdan gördüğüm manzaraları kayda değer buluyorum. Sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlarımız coşku içerisinde bayramlarını kutluyor. Tüm Aydınlı hemşerilerimin bayramını kutluyorum. Tüm dünyaya huzur ve barış diliyorum” diye konuştu.

SEÇİM YARIŞI CENTİLMENCE GEÇİYOR 

Aydın’da secim yarışının demokratik ve centilmence bir ortamda geçtiğini belirten Köşger, “Seçim faaliyetlerinde herhangi bir asayiş ortamı olmadan bugünlere geldik. İlimizde centilmence, demokratik bir seçim atmosferi var. Seçimlerin de aynı şekilde demokratik bir ortamda gerçekleşmesini temenni ediyoruz. 
Bayramlaşmanın ardından Vali Köşger, çocuk evleri, huzur evi, hastaneler ve şehit ailelerini ziyaret etti.