Nazilli'de 14 Ocak'ta gerçekleştirilecek Fırıncılar Odası seçimlerinde başkan adayı olduğunu açıklayan Akbal, 'Birlikte başaracağız' sloganıyla vizyon, misyon ve hedeflerini aktardı. Akbal, genç ve dinamik bir ekiple yola çıktıklarını, kan değişiminin şart olduğunu belirtti.  

PROJELERİNİ AÇIKLADI

Akbal, seçildikleri takdirde herkese eşit mesafede duracaklarını, yıkıcı değil yapıcı, adaletli bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini dile getirdi. 
  Mesleği hak ettiği noktaya getirmek için üyelerden destek isteyen Akbal, hayata geçirmeyi düşündüğü projelerini şöyle sıraladı: "Unutulmaya yüz tutmuş Nazili Pidesi'ne tekrar hak ettiği değeri kazandırmak için oda üyelerimiz, resmi kurumlar, STK'lar, diğer odalara bağlı pidecilerle beraber hızlı bir çalışma içine gireceğiz. Üyelerimizin resmi kurumlarla olan anlaşmazlıklarının çözümünde aracı olarak sorunun çözüme kavuşmasını sağlayacağız. Üyelerimizle toplantılar düzenleyerek, sorunlarımızı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için istişareler yapacağız. Gelişen gıda teknolojisini yakından takip ederek, üyelerimizi bilgilendireceğiz. Fuar organizasyonları düzenleyeceğiz. Üyelerimize ucuz hammadde tedarikinde yardımcı olarak, üyelerimizi fiyatla rekabete değil, kalite ile rekabete yönlendireceğiz. Hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek, üyelerimizin taleplerini en üst seviyede karşılayacağız. Güçlü bir iletişimle üyelerimizle aramızda duygusal bir bağ oluşturacağız. Üyelerimizin ürettiği Nazilli'ye özgü ürünlerin her platformda tanıtımını yapacağız."

GENÇ VE DİNAMİK EKİP

Akbal, yola çıktıkları isimlerin ise, Nazilli Doğumlu Hüseyin Pişken, Fatih Erdoğan, Nuri Dilek, Mehmet Gök, Mustafa Atıcı, Faruk Akbınar, Yenipazar doğumlu Fatih Sürmelioğlu, Çal doğumlu Ömer Kavan ile Trabzon doğumlu Deniz Kenan olduğunu belirtti.  

AKBAL KİMDİR?

1981 Erzurum doğumlu olan Ömer Cabir Akbal, evli ve 2 çocuk babası. 25 senedir sektörün içinde olan Akbal, Nazilli'de iki fırının işletmeciliğini yürütüyor.