Aydın Büyükşehir Belediyespor, 35 yaşındaki tecrübeli pasör Darya Chmil Özbek ve 24 yaşındaki smaçör Ecem Alıcı’yı renklerine bağladı. Yeni sezon öncesi kadrosunu yavaş yavaş şekillendiren ve Avrupa kupalarında mücadele edecek olmasından dolayı iddialı bir takım kurmayı hedefleyen Aydın BŞB'nin, birkaç yabancı oyuncuyla da anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

DARYA CHMİL, TÜRK STATÜSÜ’NDE

Ukrayna asıllı Türk oyuncu 1,88 boyundaki Darya Chmil Özbek, Ukrayna Milli Takımı'nın yanı sıra, İtalya’da Jesi, Ukrayna’da Khimik ve Rusya’da Proton Balakova gibi önemli kulüplerde forma giydi. Türkiye’de ise Beşiktaş, Yeşilyurt, Balıkesir BŞB, Samsun BŞB Anakent ve Sarıyer Belediyespor takımlarında forma giyerken, Türk statüsünde ilk olarak Balıkesir’de forma giydi.

ECEM, GENÇ VE DENEYİMLİ

Ankara’da Türk Telekom altyapısında yetişen 1,81 boyundaki Ecem Alıcı, daha önce TVF Spor Lisesi, Galatasaray, Çanakkale Belediyespor, Maltepe Yalı, Bolu Belediyespor ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor takımlarında forma giydi. Ecem Alıcı, geçen sezon Aydın’da oynanan 1. Lig terfi maçlarındaki performansıyla dikkat çekmişti.