Bugüne kadar kendilerine maddi ve manevi desteklerde bulunan sponsorlara ve reklam veren şirketlerin yanı sıra taraftarlara ve yöneticilere teşekkür eden Tepecik Tuğlaspor Kulübü Başkanı Ertan Kaya, “Çok değerli Tepecik Mahallesi, Tepecik Tuğlaspor üyeleri ve taraftarları, bildiğiniz gibi 2018-2019 Futbol Sezonu'nda iyi bir sezonun ardından Aydın Amatör Süper Ligi’ne çıkmış bulunmaktayız. Bu lige çıkarmamızda bizlere yardımcı olan tüm sponsorlarımıza ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederiz” diye konuştu.

"BU KULÜP ŞAHSIMIZIN DEĞİL, TEPECİK’İNDİR”

Açıklamalarına devam eden Tepecik Tuğlaspor Kulübü Başkanı Ertan Kaya, “Sayın Tepecik Tuğlaspor üyeleri ve taraftarları bildiğiniz gibi her sezon sonunda olduğu gibi kulübümüzü bizden daha iyi ya da bizden memnun olmayan ve kulübümüzü en iyi şekilde yönetmek isteyen kendi yönetimini kurmak isteyen kim olursa olsun görevi bırakmaya ve en kısa zamanda genel kurula gitmeyi ve yeni yönetime seve seve yardımcı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sadece bize başvurmaları yeterlidir. Bu kulüp benim şahsi kulübüm değildir. Tepecik'teki kahve köşelerinde ve sanal ortamlarda bizleri beğenmeyen ve eleştiren tüm üyelerimizi elini taşın altına koymaya davet ediyorum. Hodri meydan. Kulübümüzün hiçbir maddi borcu yoktur, tam aksine malzeme ve tüm gereçler eksiksiz olarak hazırdır" ifadelerini kullandı.  

"EN İYİ ŞEKİLDE YÖNETMEYE ÇALIŞTIK"

"Çok değerli Tepecik Mahallesi, Tepecik Tuğlaspor üyeleri ve taraftarları, bildiğiniz gibi 12 yıl boyunca bu kulübü ben başkan Ertan Kaya ve yönetim kurulumuz olarak en iyi şekilde yönetmeye çalıştık" diyen Kaya, şunları kaydetti: "Görevde olduğumuz sürece Tepecik Tuğlaspor Kulübü olarak hep zirvede şampiyon olduk ya da ikinci bitirdik. Bundan sonra da böyle olmaya devam edecektir. Ancak bu kulübe kimse sahip çıkmaz ve destek olmaz ise bizler de bu kulübü ayakta tutmak için kulübümüz menfaatleri doğrultusunda kulübümüzün isim değişikliği ya da isim sponsorluğunu almak isteyenlere gerekli kolaylık ve özveriler yapacağımızı tüm spor kamuoyuna bildiririz.”