Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Karacasu Belediye Başkanlığına seçilen MHP'li Zeki İnal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette devam eden yatırımlarla birlikte ihtiyaç olan çalışmalar da gündeme geldi. AK Parti Milletvekili Metin Yavuz’un Zeki İnal’ı ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Eryalçın, Gençlik Kolları Başkanı Turancan Önem ve belediye meclis üyeleri yer aldı. Zeki İnal ve ekibini başarılarından dolayı kutlayan Milletvekili Yavuz, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette Karacasu için yapılan çalışmalar ve ihtiyaç olan çalışmalar gündeme gelirken, yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili sürekli irtibat halinde olacaklarını ifade eden Metin Yavuz, çalışmalar ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı.

“HALKIMIZ CUMHUR İTTİFAKINA GÜVENDİ”

31 Mart seçimlerinin geride kaldığını ve artık Aydın'a hizmet etmek için seçilmiş belediye başkanlarıyla birlikte çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan AK Partili Yavuz, “Türkiye’deki seçimlerde zaferin adı Cumhur İttifakıdır” dedi. Yavuz, “Yerel seçimlerde 4 dönemdir hep yüzde 50’ye yakın bir oy almış AK Parti. Okullarda ders olarak okutulacak bir başarı. Bin 390 tane belediyemiz var. Bunlardan 988 tanesi Cumhur İttifakının Belediyesi. 20 bin 750 tane belediye meclis üyesi var Türkiye’de. Bunlardan 13 bin tanesi Cumhur İttifakı üyesi. Türkiye’de seçimlerde zaferin adı Cumhur İttifakıdır. Her iki Genel Başkanımızın söylediği gibi bu iş sonuna kadar gidecek. Halkımız hem Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hem Cumhur İttifakına verdiği desteği gösterdi” ifadelerini kullandı.

“İSTANBUL SEÇİMLERİ TEKRARLANIR”

İstanbul özelinde yaşanan gelişmeleri de yorumlayan Yavuz, “Ülkede şu anda İstanbul haricinde bütün seçimler sonuçlanmış gibi gözüküyor. Her ne kadar mazbata verilmiş olsa da YSK nihai kararı verecek. Benim düşünceme göre 2 Haziran’da İstanbul’da seçim görülüyor. Yapılan işlemlere baktığınızda farklı bir yapı, tehlikeli bir oyun oynadı. Bu oyunu biz gördük. Bu oyunun yeniden karşımıza çıkmayacağı şekilde 2023’e doğru gideceğiz. Burada bizlerin de hatası olmuş olabilir ama genel anlamda bir sıkıntı var” şeklinde konuştu.