İncirliova’da göreve geldiği günden bu yana spor ve sporcuya verdiği desteklerle ilçe halkının takdirini kazanmaya devam eden Belediye Başkanı Gürşat Kale, İncirliova Belediyespor’un altyapıdaki basketbol oyuncuları ve velileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Park İncirliova’da verilen kahvaltıya İncirliova Belediyespor Başkanı Baki Aslantaş, Basketbol İl Temsilcisi Ömer Görür ve Antrenör Hamza Fatih Özdemir da katıldı.

“NE MUTLU BİZE”

Yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Başkan Kale, “Her zaman geleceğin teminatı olan gençlerimize gelecekte iyi birer birey olarak ayaklarının üzerinde sağlam durmaları için spor ruhunu küçük yaşta aşılamak istiyoruz. Çocuklarımıza gelecekte aydınlık yarınlar temin etmek için sporculuğun centilmenlik ruhunu paylaşmayı, işbirliği yapmayı ve takım halinde hayatı sürdürmenin nasıl katkı sağlayacağını şimdiden anlatıp yaşatmak arzusundayız. Basketbol İl Temsilciliği hocalarımızın rehberliğinde çocuklarımıza spor ruhunu bugünlerden itibaren kazandırmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın gelişimine bir katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize” dedi.

“CİDDİ BİR VAZİFEYİ YERİNE GETİRİYORUZ”

İncirliova Belediyespor’un kapısının tüm gençlere açık olduğunu ifade eden Kale, “İncirliova Belediyespor basketbol altyapısının oluşumda yaz spor okullarımızın katkısı çok büyük. Basketbola ilgi duyan, kendisini geliştirmek isteyen yaz spor okulundaki çocuklarımızı, İncirliova Belediyespor altyapısına yönlendiriyoruz. Çocuklarımızın küçük yaşta tek başlarına her şeyi kararlaştırmaları çok mümkün değil ama yol gösteren ve rehberlik yapan ailelerle yaz spor okulundaki öğretmenlerimiz kendini geliştirmek isteyen çocuklarımızı iyi bir noktaya taşımak için işbirliği yapıyorlar. Biz İncirliova Belediyesi olarak çocuklarımızın sosyal ve sportif gelişmelerine katkı sağlamış oluyor ve ciddi bir vazifeyi yerine getiriyoruz” diye konuştu.