Karacasu İmam Hatip Lisesi'ne tahsis edilen eski meslek yüksekokulu binasında gerekli tadilat ve tamirat işlemlerinin okulların açılmasına kısa bir süre kalmasına rağmen başlatılmaması üzerine, İmam Hatipliler Derneği Başkanı Taner Çetin konuyu Ankara’ya taşıdı. 
  Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı tadilat raporuna göre bina için 800 bin lira ödenek gerektiği öğrenilirken, bunun kısa sürece çıkarılması ve tamirat işlemlerinin başlaması yönünde girişimlerde bulunan Çetin, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’le görüştü.

BAYRAMDAN SONRA İHALE YAPILACAK

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’i ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Çetin, olumlu sonuçlar alındığını aktardı. 
  Çetin, "Karacasu İmam Hatip Lisesi'nin tadilat ve tamiratı ihale aşamasına geldi. Bayramdan sonra ihalesi yapılacak. Karacasu’ya ve halkımıza hayırlı olsun” dedi. 
  Okulun yarıyıla yetişmesi için çaba gösterdiklerini belirten Çetin, “800 bin lira ödeneğin bir önce çıkarılması için girişimlerde bulunduk. Olumlu bir ziyaret oldu” ifadelerini kullandı.

DERNEK BİNASI HAZIRLANIYOR

Eski Belediye İş Hanı'nda bulunan bir dükkanda dernek merkezini oluşturacaklarını ifade eden Çetin,  Karacasu’ya güçlü bir sivil toplum gücü kazandıracaklarını kaydetti. Binanın oluşturulmasının ardından tanınmış hafızların katıldığı bir açılış töreni gerçekleştireceklerini ifade eden Çetin, dernek çalışmalarının artarak devam edeceğini vurguladı.