Toplantıya Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Belediye Başkan Yardımcıları Salih Bankoğlu ve Ahmet Yılmaz, bazı birim amirleri ile esnaflar katıldı.

"SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN BURADAYIZ"

Toplantıda konuşan Erul, seçim döneminde verdikleri sözleri yerine getirme anlamında sanayi sitelerinde gerçekleştirecekleri toplantılara başladıklarını ifade ederek, “İlkini 1. Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdik. Daha sonra Cumhuriyet Caddesi esnafları için toplantı düzenledik. Şimdi de Küçük Sanayi Sitesi'ne sizleri dinlemek için geldik. Burada şunu bilmemiz lazım, biz hepimiz Didimliyiz. Burada yaşıyor, burada para kazanıyoruz. Yaşadığımız sorunları çözmek için Belediye Başkanımız sizleri dinlemek için burada. Birbirimize hakaret etmeden, her türlü eleştiriyi dinlemek ve sorunları çözmek için buradayız” dedi.

"ODA İLE SÜREKLİ İRTİBAT HALİNDEYİZ"

Başkan Atabay ise, “Esnaf Odamız seçim bitmesine rağmen çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Çok istekliler. Biz de onlarla sürekli irtibat halindeyiz. 75. Yıl Sanayi Sitesi'nde planları yaptık. Diğer Sanayi Sitesi'nde toplantı yaptık. Onları dinledik. Burada da sıkıntılar var, onların çözümü için geldik ve sizleri dinleyeceğiz” diye konuştu.

ESNAF SORUNLARINI ANLATTI 

Konuşmaların ardından esnaflar yaşadıkları sıkıntıları ve sorunları dile getirdi. Toplantıda, Sanayi Sitesi'nin girişindeki yol ve sokakların bozuk olması, altyapı ve logarların tıkanması, çöp konteyneri, geri dönüşüm kutusu, sokak hayvanlarının fazla olması, tabela vergilerinin yüksek olması, çevreye hafriyat atılması, dükkanlarda çıkma olan yerlere iskan verilmemesi ve aydınlatma gibi sıkıntılar, esnaf tarafından aktarıldı.

ATABAY, BİRİM AMİRLERİNE TALİMAT VERDİ

Sorunları dinleyen Atabay, altyapı sorunlarını Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ileteceklerini belirterek tabela vergisinin yüksekliği konusunu mecliste ele alabileceklerini ifade etti. Atabay, hafriyat sorunuyla ilgili Zabıta Amiri, çöp konteyneri ve geri dönüşüm için Temizlik İşleri Müdürü, yolların yapılması için ise Fen İşleri Müdürüne talimat verdi. Atabay, sıkıntıları kısa süre içerisinde çözme gayreti içerisinde olacaklarını vurguladı.

Haber Videosu