Aydın’ın sakin şehri Yenipazar’da CHP’li Mehmet Yüsran Erden’in belediye başkanlığını kazanıp göreve başlamasının ardından Millet İttifakı’nın ortakları CHP ve İYİ Parti de, kendilerine bu sevinci yaşatan vatandaşlarına teşekkür etti. Yenipazar’ın AK Parti’den CHP belediyeciliğine geçmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden CHP Yenipazar İlçe Başkanı Sergül Duransoy ile İYİ Parti İlçe Başkanı Tarkun İnceoğlu, ilçelerinin yeni dönemde yeni hizmetlerle daha ileriye gideceğini söyledi. Her iki başkan Yenipazar’ın çehresinin değişeceğini ifade ederek, yeni başkan Mehmet Yüsran Erden’e de görevinde başarılar diledi. Ayrıca Millet İttifakı’nın 11 meclis üyesinden 6’sını kazanarak mecliste çoğunluğu elde etmesi, sevinci de ikiye katlıyor.

YENİPAZARLILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Desteklerinden dolayı Yneipazarlılara teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Sergül Duransoy, “Öncelikle 17 ilçe içinde tek kadın başkan olarak AK Parti'li olan bir belediyeyi büyük gayretlerimizle tekrar Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırdığımız için çok gururlu ve mutluyum. Millet İttifakı olarak ilçe teşkilatımız başta olmak üzere İYİ Parti İlçe Teşkilatıyla birlikte çok büyük bir başarıya imza attık. Gece-gündüz demeden seçim sürecinde bizimle birlikte koşturan bütün teşkilat mensuplarımızın da bu başarıda emeği çok büyük. Böyle bir başarıda emeği geçen Millet İttifakı’nın mensuplarına ve oylarıyla seçimi kazanmamıza yardımcı olan Yenipazarlılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“ÖNCÜLÜK HER ZAMAN ÇİFTÇİNİN OLACAK”

Öncelikle çiftçinin sorunlarına el atacaklarını dile getiren Duransoy, “Her zaman çiftçimizin yanında olacağız. Tarım kenti olduğumuz için beş yıllık hizmet süresi içinde öncülük her zaman çiftçinin olacak. Daha sonra su fabrikamızı Özlem başkanımızın desteği ile hayata geçirip tekrar istihdam sağlamayı düşünüyoruz. Seçim sürecinde verdiğimiz bütün vaatleri yerine getirmeye çalışacağız. Önceki döneme göre Büyükşehir Belediyemizle daha uyumlu çalışıp Yenipazar'ımıza daha iyi ve daha fazla hizmetler getireceğimize inanıyoruz. Altyapı ve üstyapı olarak Yenipazar’da yapılması gerek hizmetleri de bu dönemde tamamlayacağız” diye konuştu.

“ARTIK HİZMET VAKTİ” 

Seçim süreci boyunca Millet İttifakı olarak kendilerini ve projelerini vatandaşa iyi anlattıklarını kaydeden İYİ Parti İlçe Başkanı Tarkun İnceoğlu, “İki partinin birlikte uyum içinde çalışması ve belediye başkan adayımızın halk tarafından kabul edilmesi, bizim işimizi zaten baştan kolaylaştırmıştı. Seçim süreci diğer seçimlere göre çok uzun tutuldu. Yaklaşık 2 aylık bir süreçte dağ taş demeden bütün köylerimizi ve Yenipazar'ımızı karış karış gezdik. Halkımız bize böyle bir zafer yaşattığı için Yenipazarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizimle birlikte koşan, mücadele eden bütün ekip arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyoruz. Bu saatten sonra bu değişim Yenipazar'ımıza hayırlı olsun. Artık hizmet vakti” ifadelerini kullandı.  

“ÖZLEM HANIMDAN BİR ŞÜPHEMİZ YOK”

Seçilen meclis üyelerinin Yenipazar için güzel işlere imza atacağını dile getiren İnceoğlu, şunları kaydetti: “Oluşturduğumuz bütün meclis üyesi listesindeki isimler çok eğitimli ve bilgili isimlerden oluşuyordu. Bu isimleri zaten Yenipazar’a hizmet edeceklerine inandığımız için listelere koyduk. İnşallah bizleri utandırmazlar. Bu ekibin Büyükşehir Belediyesiyle uyum içinde çalışıp daha fazla hizmet getireceğine inanıyoruz. Biz zaten asıl mücadeleyi bunun için verdik. Yaptığımız seçim çalışmalarında da hep bu konuyu ele aldık ve bu konuda da Özlem hanımdan bir şüphemiz yok.”