Aydın 1. Amatör Küme 3. Grup ekiplerinden Köşk Belediye Doğanspor, yeni sezon öncesi transferde son rütüşleri yapıyor. Kulüp Başkanı Yaşar Baş, iç transferde tüm futbolcularla anlaşıldığını ifade ederek takıma 3-4 takviyenin yapılmak üzere olduğunu söyledi. 
  Geçen sezonu Koçarlı Menderesspor’un ardından ikinci sırada tamamlayarak adını 1. Amatör Küme’ye yazdıran ve yeni sezonda 1. Amatör Küme 3.Grup’ta mücadele edecek olan Köşk ekibinde kulüp başkanı Yaşar Baş, yeni sezon öncesi son hamlelerin yapıldığını ifade etti. 
  İç transferde 20 futbolcu ile yeniden anlaşma sağladıklarını söyleyen Baş, “Kendi oyuncularımızla yeniden anlaşma sağladık. Elimizden geldiğince maddi ve manevi destek ile bu yıl şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Geçen yıl ikinci takım olarak yükseldik, bu yıl şampiyonluk sevinci yaşayıp Amatör Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Görüştüğümüz 3-4 oyuncu var. İkisi tamam gibi. Diğer oyuncularla da görüşmelerimizi daha sıklaştırdık. İnşallah bir problem olmazsa takımımıza kazandırıp yeni sezonda güzel şeyler yapacağımızı düşünüyorum” dedi.