Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Cumhur İttifakı'ndan Koçarlı Belediye Başkanlığı'na seçilen AK Parti'li Nedim Kaplan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından Erim ve Kaplan, proje ekibi ile birlikte Cihanoğlu Kulesi'ni, Tariş alanını, kapalı pazar yerini, belediye ve emniyet hizmet binalarını gezdi. Erim'e hayata geçirmek istediği projelerini anlatan Kaplan, kendisinden de destek sözü aldı.

"KOÇARLI DEĞİŞECEK"

Koçarlı'yı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek istediklerini belirten Belediye Başkanı Nedim Kaplan, "Profesyonel proje ekibimizle sahada gerekli çalışmalarımızı yaptık. Bundan sonraki süreçte, projelerimizi hazırlayacağız ve ilgili kurumların destekleriyle hayata geçirmeye başlayacağız. Projelerimiz gerçekleştikçe Koçarlı'daki değişimi herkes fark edecek. Şimdiden projelerimiz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.

TURİZME KAZANDIRILACAK

Kaplan, Cihanoğlu Kulesi'ni turizme kazandıracaklarını ifade ederek, "Cihanoğlu Kulesi'nin restorasyonunu yapacağız, çevresini düzenleyeceğiz. Kulenin bahçesini park olarak halkımızın hizmetine açacağız. İçindeki tarihi evi de müzeye dönüştürmeyi planlıyoruz. Yani kulenin bulunduğu bölgeyi turizme kazandıracağız" dedi.