Akçaköy Mahallesinde yaşayan Salih Becerik’in oğlu Tunahan Becerik, doğumdan sonra geçirdiği havale sonrası cam kemik hastalığına yakalandı. 17 yaşında olmasına rağmen 6-7 yaşlarındaki bir çocuk görünümünde olan Tunahan, Özel Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim alıyor. Akülü sandalyesi olmadığı için yakınlarının sırtında okuluna götürülen engelli gence, MHP Aydın Teşkilatı yardım eli uzattı. MHP İl Başkanı Burak Pehlivan ile il yönetimi, Akçaköy’e giderek Tunahan’ı ve ailesini evinde ziyaret etti. Başkan Pehlivan, yanlarında getirdiği akülü sandalyeyi engelli gence hediye etti. Akülü sandalyesine kavuşan Tunahan büyük bir mutluluk yaşadı.

"TUNAHAN SEVİNDİ, BİZ MUTLU OLDUK"

MHP’li yöneticilere teşekkür eden baba Salih Becerik, “Oğlum artık okuluna rahatça gidebilecek ve dışarıya çıkabilecek. Çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
  MHP İl Başkanı Burak Pehlivan ise engelli bireylerin toplumun bir parçası olduğunu belirterek, “Akçaköy’de oturan Tunahan evladımıza akülü arabasını teslim ettik. Tunahan sevindi, biz mutlu olduk. Cenab-ı Allah emeği geçen herkesten razı olsun” dedi.