Kabak ve beraberindeki heyeti DTO Başkanı Şaban Üstündağ, Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı ile Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Vela karşıladı. Genel Müdür Yardımcısı Kadri Kabak, DTO'nun verdiği İŞKUR hizmetleri, başarılı işbirlikleri ve eğitim alanında gerçekleştirilen ortak çalışmalar için teşekkür etti.

"ODALARIMIZ ÇOK BAŞARILI BİR İŞ ORTAYA KOYDU"

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen istihdam seferberliğinin çok başarılı bir şekilde tamamlandığını, ülkeye kazanımının büyük olduğunu belirten Kabak, “Bunu büyük oranda özel sektör gerçekleştirdi. Odalarımız da çok başarılı bir iş ortaya koydu. Bu vesile ile sizin şahsınızda tüm Odaları tekrar tebrik ediyoruz” dedi.

ÜSTÜNDAĞ'DAN DESTEK TALEBİ

DTO Başkanı Üstündağ da, “Üyelerimiz için önemli kolaylıklar sağlayan bu işbirliği için biz de çok teşekkür ederiz. Didim’e kalıcı bir ofis açılması, Söke’deki gibi bir hizmet merkezi müdürlüğü kurulması gerektiğine inanıyoruz” diyerek Kabak’tan destek beklediklerini belirtti. Üstündağ, “Zor bir dönem atlatılıyor. Hazırlık aşamasında olan teşvik paketleri, ekonomik paketler ile yeniden avantajlar sağlanarak bu süreçten hızla çıkılacağına inancımız tam” ifadelerini kullandı.

SEÇİMLER KONUŞULDU 

Ziyarette ayrıca yaklaşan Oda seçimleri konuşuldu. Başkan Üstündağ ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri, misafirlerine seçim süreci hakkında bilgiler verdi. İlçe ve ülke ekonomisi konusunda fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, ilçe turizmi, Didim’in gelişimi, diğer turizm beldelerine göre avantajları masaya yatırıldı. Bu yıl turizmdeki iyimser durum sayesinde çok güzel bir sezon beklendiği belirtildi.
  Ziyaret sonunda Başkan Şaban Üstündağ, Genel Müdür Yardımcısı Kadri Kabak’a hediye takdim etti.