Koçarlı Belediyespor’un 44 yaşındaki sporcusu Murat Günbattı, atıcılık ve avcılık sporundaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Aydın’ın yüz akı olmaya devam eden Günbattı, Menteşe Belediye 4. Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında Merkez Avcılar ve Atıcılar İhtisas Spor Kulübü’nün 13’üncüsü düzenlediği Trap Bölge Şampiyonası’na katıldı. Denizli, Muğla, Aydın, İzmir’den yaklaşık 30’a yakın sporcu şampiyonada birincilik için mücadele etti. Atıcılık ve avcılık sporundaki ustalığını Muğla’da da gösteren Günbattı, bölge ikincilik kupasını kazanarak Aydın’ı ve Koçarlı’yı gururlandırdı.

“BAŞARIM AYDIN’A ARMAĞAN OLSUN”

Atıcılık ve avcılık sporuna başlama hikayesini anlatan Günbattı, “7 yıldır atıcılık ve avcılık sporu ile uğraşıyorum. Genç milli sporcu Ali Çıkıkçı, benim bu sporda başarılı olabileceğimi belirterek bu spora yönlendirdi ve antrenörlüğümü yaptı. Her geçen gün kendimi geliştirdim. Aydın’da ve il dışında da birçok şampiyonluk, madalya ve kupalar kazandım. Muğla’da katıldığım şampiyonada bölge ikincisi olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Aydın’ı ve Koçarlı’yı en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Bu şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçen başta Muğla Merkez Avcılar ve Atıcılar İhtisas Spor Kulübü Başkanı Muammer Bağcıoğlu, Mehmet Kuşar ve Oğuz Karakoç olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bu başarım tüm Aydın’a armağan olsun” dedi. 
  Öte yandan, Aydın’da sayısız kupa ve madalyalar kazanan Günbattı, bu yıl yapılan trap ulusal liglerde batı grubunda Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza atmıştı.