Aydın Amatör Süper Lig’in güçlü takımlarından Merkez Yeniköyspor, 2018-2019 sezonu için antrenmanlara başladı. Antrenör Şakir Konyalı yönetimde 20 futbolcu ile ilk idmanını yapan kırmızı-beyazlıların idmanını Kulüp Başkanı Cesur Sadebal, yöneticilerden Dilaver Tokgöz, Hayrettin Emlek ve Abdulmenaf Arslan ziyaret etti. Yönetim kurulu ile futbolcuların ziyarette tanışmasının ardından düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, 5’e 2’i top kapma, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması ile devam etti. Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha’da yapılan idman sonunda kırmızı-beyazlı yönetim, futbolculara baklava ikramında bulunarak yeni sezonda başarılar diledi.

“GELECEĞİN YENİKÖYSPOR’UNU KURDUK”

İdmanda konuşma yapan Antrenör Şakir Konyalı, “Yeni sezonda sahada seyir zevki yüksek, mücadeleci ve herkesi mutlu edebilecek genç bir ekip oluşturmaya çalıştık. Hedefimiz yine üst sıralar olacak. Yeniköyspor’u en üst sıralarda tutmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağız. Bu ekibimizle güzel işlere imza atarak kulübümüzün çıtasını yükseltip daha da yukarıları taşıyabileceğimize tüm kalbimle inanıyorum. Sezon boyunca izleyip, takip ettiğim, güvendiğim genç oyuncuları takımımıza kazandırdık. Geleceğin Merkez Yeniköyspor’unu kurduk. Yeni bir takım, yeni bir oluşum olmakla beraber gençlerimiz için de güzel bir fırsat oldu. Gençlerimizin daha iyi seviyelere çıkıp, daha iyi takımlarda olabilmeleri adına takımımız güzel bir vitrin olacak” dedi.

“YENİKÖYSPOR TÜM COŞKUSUYLA SAHADA OLACAK”

Yeni sezon öncesi planlarının arasında iyi takımlarla hazırlık maçları yapmak olduğunu dile getiren Antrenör Konyalı, “Yatağanspor ve Milasspor ile hazırlık maçı yapmak için görüştük ve Aydın’daki takımlarla da hazırlık maçları yapacağız. Hazırlık dönemi içerisinde yapacağımız maçlar, eksiklerimizi daha net görme imkanı sunduğu için bizim için oldukça önemli. İhtiyaç duyduğumuz takdirde transfer yapabiliriz ama genç ekibimize de güvenimiz tam. Ligde yeni bir Merkez Yeniköyspor fırtınası estirmek için elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarımızın desteğini her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Yeniköyspor tüm coşkusuyla sahada olacak, bunu herkes böyle bilsin” ifadelerini kullandı.