Didim Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi tüm Didim halkına açık olacak. Sınıflarda, etkinlik odalarında, mutfak ve çocuk tuvaletlerinde sağlığa uygun kaliteli malzemeler özenle seçilerek oluşturuldu. Bakımevinin her odası mevsimsel koşullara uygun ortamı sağlamak için kalorifer ve klima tesisatlarıyla donatıldı. 
 Kreş ve gündüz bakımevi ilk etapta 80 çocuğa hizmet üretebilecek kapasitede oluşturuldu. Didim Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi; İngilizce, Resim Seramik, Beden Eğitimi Müzik gibi ayrıca başka branşlardan hizmet alıp; kendi bünyesinde fakülte mezunu tüm öğretmenleriyle montessori matematik oyuncaklarıyla oynarken öğrenen, çiftçi çocuk dersleriyle tarımsal terapi ve öğreti sunan dersleriyle, çocuklara okul öncesi eğitimde geniş bir yelpazede eğitim vermeyi amaç edindi.
  Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’ın özel olarak yaptırdığı kreş sokağında bisiklete binme egzersizleriyle, haftada bir yogasıyla, özel inşa edilen çocuk masal odasında dinlenip ve uykuya daldığı, bahçesinde park ve kum havuzlarıyla eğitime hazır.

DİDİMLİ ÇOCUKLAR BAŞVURABİLECEK


Didim Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, kayıt yapılan yılın Eylül ayı sonuna kadar 36 ayını doldurmuş, 72 aydan küçük ve tuvalet eğitimini tamamlamış çocuklar için kayıt başvurusu alacak. Başvurular, 16 – 25 Ağustos arası bütün Didim çocukları için yapılacak şekilde planlandı. Başvurularda kontenjanın aşılması durumunda 28 Ağustos’ta kura yöntemiyle alımlar tamamlanacak.