Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Final Temel Lisesi, dördüncü mezunlarını verdi. Aymira Otel’de gerçekleştirilen törenle öğrenciler mezuniyet keplerini fırlatarak lise eğitimlerini tamamlamanın mutluluğunu yaşadı. Geceye öğrencilerin velileri, yakınları, öğretmenler ve Final Temel Lisesi yöneticileri katıldı. Mezuniyet töreninde velilere yönelik konuşan Final Temel Lisesi Okul Müdürü Fatih Nacaroğlu, “Evlatlarınızı daha donanımlı, bilgi ve birikimli bir şekilde sizlere tekrar takdim etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.

“HEYECANLI VE MUTLUYUZ”

Nacaroğlu konuşmasında, “Final Eğitim Kurumları olarak 39 yıldır Türk Milli Eğitimi’ne hizmet eden kurumumuz Final ailesi olarak 4. mezunlarını veriyor. Sadece Türkiye Cumhuriyeti’ne bireyler yetiştiren final eğitim kurumlarına emanet ettiğiniz evlatlarınızı; öğretmenlerimizle ve tüm çalışanlarımızla hizmet ederek, bilgi ve deneyimlerimizi aktararak, onları sevgimizle, özgüveni yüksek, hedefleri amaçları olan, hedeflerine cesaretle gidebilen bireyler olarak tekrar takdim etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

“DEĞİŞİME VE YENİLİĞE DAİMA AÇIK OLUN”

Daha sonra öğrencilere nasihatlarda bulunan Nacaroğlu, “İnsan hayatında unutulmayan güzel günler, anlar vardır. Mezuniyetler de bu günlerden biridir. Her mezuniyet bir son, bir bitiş gibi gözükse de aslında yeni bir başlangıçtır. Buradan sizleri Lise anılarınızla yeni umutlara, hedeflere uğurlayacağız. Sizler bugün yıldızlar gibi pırıl pırılsınız. Finalin yıldızları olan sizler mühendis, doktor, iş adamı, avukat, hakim, öğretmen, akademisyen, Türkiye’nin, dünyanın yıldızları olarak karşımıza çıkacaksınız. Ülkemizi ve ailenizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Değişime ve yeniliğe açık olun. Teknolojiyi yakından takip edin, tarihinizi, geçmişinizi asla unutmayın. Hedeflerinizin peşini bırakmadan, doğruluk ve dürüstlükle vatanımıza ve bayrağımıza daima sahip çıkın. Sevgili gençler, mezuniyetinizi en içten dileklerimle kutluyor, bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyor, gözlerinizden öpüyorum” diye konuştu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar mezuniyet eğlencesi devam ederken, öğrenciler zorlu eğitim öğretim sezonunun yorgunluğunu attı.

Haber Videosu