TFF 3. Lig 3.Grup'ta zor günler geçiren ve 5 haftadır galibiyete hasret kalan Aydınspor 1923’te hafta sonu oynanan ve 0-2 kaybedilen Sultanbeyli Belediyespor maçının ardından taraftarlarla bir takım sıkıntılar yaşadığı iddia edilen Teknik Direktör Yavuz İncedal ile yapılan görüşmeler sonucunda yollar ayrıldı. 
  Aydınspor 1923 Kulübü internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, “Aydınspor 1923 Kulübü olarak teknik direktörümüz Yavuz İncedal'la bugünkü yaptığımız değerlendirme toplantısında, Teknik Direktörümüz Yavuz İncedal'ın da isteğiyle karşılıklı ayrılma kararı almış bulunmaktayız. Teknik Direktörümüz Sayın Yavuz İncedal kulübümüzde görev yaptığı süreç içinde bir yönetici gibi çalışarak özellikle transfer yasaklarının devam ettiği süreçteki duruşu ve fedakarlıkları ile büyük Aydınspor camiasının gönlünde taht kurmuştur. Aydınspor 1923'ün en zor günlerinde bizimle olan Sayın Yavuz İncedal'la ayrılığımızın sebebi, lig görmüş camiamızın beklentilerinin yüksekliği ve camiamızın başarı beklentisindeki sabırsızlığıdır. İncedal hocamızla, 'Ayrılmıyoruz! Ara Veriyoruz'. Sayın İncedal'ın görev yaptığı süreçte Yönetimin kendisinin arkasında durmasından memnuniyetini dile getirmesi bizi mutlu etmiştir. Aydınspor'un önünü açmak adına alınan bu kararın her iki tarafa da hayırlar getirmesi temennisinde bulunuyoruz. Biz de Aydınspor 1923 Kulübü olarak Sayın İncedal'ın da isteğiyle karşılıklı olarak sözleşmemizi fesh ettiğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz” ifadelerine yer verildi.

İNCEDAL’IN YERİNE BAŞARAN

Teknik Direktör Yavuz İncedal’la yolların resmen ayrılmasının ardından hoca arayışlarına başlayan Efe’de sıcak saatler yaşanırken, sosyal medyada Taner Hancı’nın ismi ön plana çıktı. Ancak Taner Hancı ile yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı, kulübe yakın isimlerin ise sosyal medya hesaplarından teknik direktörlük görevine daha önce de kulüpte görev alan Teknik Direktör Akif Başaran’ın getirileceğini belirten yazılar paylaşıldığı görüldü.