Nazilli Hürriyet Caddesi üzerinde bazı firmaların altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından bozulan yolların yenileme çalışması yapıldı. 1.5 Kilometre uzunluğundaki 18 bin metrekarelik alanda sıcak asfalt çalışması yapan ekipler kısa sürede çalışmaları tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu. Büyükşehir Belediyesine bağlı birçok ekibin eş zamanlı olarak farklı noktalarla çalışması ve kısa zamanda asfaltı yenilemesi vatandaşları ve mahalle muhtarlarını memnun etti.  

”VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRDİ” 


Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların mağdur olmaması için gerekli çalışmaları zamanında başlattığını ve bitirdiğini dile getiren Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Ahmet Sak, “Hürriyet Caddesi üzerinde doğalgaz çalışmaları ve diğer alt yapı çalışmaları gerçekleştirildi. Firmaların çalışma yaptığı sokaklarda tamirat, ancak Nazilli’mizin Pınarbaşı Mahallesi’nden başlayan en işlek caddelerinden biri olan Hürriyet Caddesi’nde ise Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt çalışması yapıldı. Mahallemizde yaşayan vatandaşların bu konuda yoğun talebi vardı. Çalışmaları bizzat yerinde takip edip gördüm. Ben de eski bir asfaltçıyım. Ekipler hızlı bir şekilde çalışarak vatandaşın talebini yerine getirdi. Bu bakımdan Büyükşehire bağlı ekipleri takdir ve Başkan Özlem Çerçioğlu’na ise teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“SAĞOLSUN VAR OLSUN ÇERÇİOĞLU” 


Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin gece gündüz çalışarak mahalle halkının takdirini kazandığını belirten Pınarbaşı Mahalle Muhtar Mehmet Yılmaz ise şu açıklamalarda bulundu: “Mahallemizden başlayıp Sümerpark’a kadar uzanan Hürriyet Caddesi, Nazilli’nin anayollarından biri olma özelliği taşıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl belediye meydanından Dörtyol’a kadar olan yolda asfalt çalışması yaptı ve vatandaşın hizmetine sundu. Belediye meydanından mahallemize kadar uzanan kısımda ise çeşitli firma ve kurumların altyapı çalışmalarının yapılacağını öğrendik. Geçtiğimiz hafta itibarıyla firmaların altyapı çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların ardından yollar bozuldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu sağolsun hiç beklemeden ekiplerini buraya yönlendirdi ve hemen çalışmalara başladı. Kendisine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum. Sağolsun varolsun. Allah razı olsun Topuklu Efe’den.”

”BÜYÜKŞEHİR GEREKEN NEYSE YAPIYOR” 


Hürriyet Caddesi’ndeki çalışmalardan çok memnun olduğunu dile getiren Aydoğdu Mahalle Muhtarı Ümit Öncü ise, “Cadde üzerindeki altyapı çalışmaların ardından yoldaki bozukların tamamen giderilmesi acil ihtiyaçtı. Vatandaşın daha güvenli ve daha rahat seyahat edebilmesi için ekipler asfalt yapım çalışmalarına başladı ve kısa zamanda tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi gereken neyse yapıyor. Bu konuda Aydoğdu Mahallesi muhtarı olarak benim herhangi bir sıkıntım yok. Özlem başkanımızla mahalle muhtarları olarak en kısa zamanda yine görüşmek isteriz, kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerin yenilenen cadde üzerinde yol ve yaya geçidi çizgilerini yenileyeceği öğrenildi.