Teknik heyet ve futbolcuların kaynaştığı, dostluk ve arkadaşlığın pekiştiği yemekte Ses Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Behçet Alp, ikinci yarı için iyi hazırlandıklarını, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. 
  Alp, "Hedefimizden hiç şaşmadık. Eksik gördüğümüz yerlere en iyi nokta transferleri yaptığımızı düşünüyoruz. İkinci yarıda hedefimiz şampiyonluk ipini göğüslemek. Futbolcularımızın hırsı, azmi ve istekleri, bizi daha da ümitlendiriyor. Biz çok iyi ve güçlü bir takımız. İnşallah hep birlikte hedefimize ulaşacağız. Seyircilerimize ikinci yarı daha güzel futbol izleteceğimizi düşünüyorum. ‘Hep beraber, el ele, her sene bir üst lige’ parolasıyla Kuşadası Gençlik Spor'u daha üst liglere taşımak için çalışıyoruz. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım Kuşadası Gençlik Spor'un başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz” dedi. 
  Takımda ikinci yarı için, Ortaca Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Erhan Mutlu (25), yine aynı mevkiye Konya Ereğlispor'dan Ekrem Solak (26), stoper olarak Yatağanspor'dan Burak Kaya (33), forvet hattına Mardin 47 Spor'dan Emir Özbay (23), Ödemişspor'dan Hasan Tokgöz (29) ve Ünye 1957 Spor'dan Mustafa Zorlu (24) kadroya dahil edildi.