3. Lig 3. Grup ekibi Aydınspor 1923, 140 gün sonra deplasmanda galip gelerek zincir kırdı. Efe’nin ligde attığı 2 golün altında imzası bulunan Habib, Elaziz deplasmanında maçın son dakikasında attığı golle takıma hayat verdi. 
  Siyah beyazlı oyuncular aldıkları galibiyetle deplasman hasretine son verirken camia üzerindeki kara bulutları dağıttı. Bu sezon deplasmanda ilk kez galip gelerek puanını 8’e çıkartan Efe, gelecek maçlar için taraftarına umut verdi.

"ENERJİMİZ YÜKSELDİ" 

Teknik Direktör Yavuz İncedal, gösterilen sabrın meyvelerini almaya başladıklarını belirterek, “Sezon başında yaşanan sıkıntılar nedeniyle takımımızın toparlanma sürecinin 10 haftayı bulabileceğini söylemiştim. Yavaş yavaş ivme kazanıyoruz. Elaziz maçında kazanmaya ihtiyacımız vardı. Rakibin nasıl oynayacağını iyi çalıştık. İlk devre dengede bir oyun oldu. Rakibin doldur boşalt olarak tabir edilen oyun anlayışı bizim savunma arkasına atılan toplarla pozisyon bulmamızı sağladı. İkinci devre savunma arkasına atılan toplarla iki net pozisyon bulduk ve birini değerlendirdik. Kazandığımız için mutluyuz. Bu galibiyet hem takım, hem de kentin üzerinde bir enerjiye dönüştü. Dilerim bundan sonra grafiği yükselen bir takım olacağız. Bir seri yakalayıp Aydınspor 1923’ü hak ettiği noktaya taşıyacağız” dedi.