Eski arkadaşlar, kurdukları 'Nugise' isimli şirketin ilk defilesini gerçekleştirdi. Kalabalık izleyici grubu, defileyi ilgi ve beğeniyle takip etti.

ÇOCUKLUK ARKADAŞLARI BİR ARAYA GELDİ

Şirket ortaklarından Sema Muslu, Ses Gazetesine yaptığı açıklamada, "İlkokuldan itibaren sınıf ve okul arkadaşlığımız ilk günkü gibi devam ediyordu. Arkadaşlığımızı devam ettirmek amacıyla aynı zamanda almış olduğumuz eğitim konusunda bilgi ve birikimlerimizi moda ve giyim konusunda hayata geçirip insanlarımıza hizmet etmek istedik. Nursen Özyavuz iç mimarlık eğitimi aldı. Gizem Azbazdar arkadaşımız ekonomi üzerine eğitim aldı. Bense yurt dışında moda eğitimimi Amerika Birleşik Devletleri'nde aldım. İstanbul’da ikamet etmekteydim ve daha sonra Kuşadası'na yerleşme kararı aldım. Çocukluk arkadaşlarım ile bir araya gelerek giyim üzerine bir şirket kurma kararı aldık ve üç ortaklı 'Nugise' ismiyle şirketimizi kurduk" ifadelerini kullandı.

"KALİTEDE FAZLASIYLA TİTİZ DAVRANDIK"

"Şirketimizin ilk şubesini Kuşadası’nda, ikinci şubemizi Alaçatı’da açmış bulunmaktayız" diyen Muslu, şunları kaydetti: "Giyim ve moda üzerine kurduğumuz şirkemizin ilk meyvelerini almak üzere bugün için defile düzenlemiş bulunmaktayız. Katılımın yüksek olması bizleri yarınlarımız için umutlandırdı. Plaj kıyafetleri ve günlük kıyafetler olarak çalışmalarımız devam edecektir. Çalışma konseptimiz özellikle Uzak Doğu'yu kapsamaktadır. Hazırladığımız ürünlerimizin fiyat bazında herkesin bütçesine uygun olmasını önemsedik. Bu arada kalitemizde ise fazlasıyla titiz davrandık. Hem Kuşadası’nda, hem de Alaçatı’daki şubelerimizden aldığımız müşteri memnuniyeti bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Defilemize katılan tüm dostlarımıza ve müşterilerimize teşekkürlerimizi sizlerin vasıtasıyla iletmek istiyorum."