Devre arasında takıma Dersim 62 Spor’dan katılan Eray Şekerci’nin ardından forvet oyuncuları Tunahan Bilgin ile Ufuk Özbek de takımdan ayrıldı. 
Aydınspor 1923’ten ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran Ufuk Özbek, “Aydınspor 1923 Kulübü ile bugünden itibaren yollarımı ayırmış bulunmaktayım. Bu zamana kadar gururla iyi günde, kötü günde layığı ile taşımış olduğum Aydınspor 1923 formasını giymeyecek olmamdan ötürü çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Mesleğimi en iyi şekilde icra etmek için verdiğim savaşta maalesef ki tek taraflı ilerlemiş olmam ve 5 aydır hakkımı alamamış olmam beni bu kararı vermeye mecbur bıraktı. Ben ve tüm meslektaş arkadaşlarım ailelerimizden uzakta ter dökerek emeğimizle kazanç sağlıyoruz ve mesleğimize saygı duyuyoruz fakat emeğimin karşılığını alamamam beni fazlasıyla yıprattı. Hastayken bile maça çıkarak sağlığımı dahi riske attım ve aynı şekilde ağrılarım varken sakatlık demeden savaştım. Vicdanım rahat, elimden gelenin fazlasını yaptığıma inanıyorum, Allah herkesin gönlüne göre versin” diye konuştu.  

KALEYE TAKVİYE 

Öte yandan Aydınspor 1923, Arhavispor’dan kaleci Alican Candemir’i transfer etti. Eskişehirspor altyapısında yetişen 26 yaşındaki tecrübeli kaleci kariyerinde 3. Lig’de 11 maça çıktı. Candemir, daha önce Ayvalıkgücü, Akhisar U21, Gaziosmanpaşa, Gölbaşıspor, Çine Madranspor formalarını da giymişti.