Çözüm odaklı hizmet sunmak ve Nazilli’nin gelişimine katkıda bulunmak için çıktıkları yolda üyelerinin büyük desteği ile göreve gelen Nazilli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, Meclis Başkanı Yaşar Oğuz Baysal ve yönetim kurulu üyeleri, koltuğa oturur oturmaz projelerine bütün hızıyla başladı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı ziyaret eden Kırlıoğlu ve ekibi, Yeni Hizmet Binası, Soğuk Hava Deposu ve Organize Sanayi Bölgesi’nden yer tahsisi için destek istedi. Nazilli’deki yeni ekip ve yeni yönetimin projelerine destek sözü alan NTB ekibi, çalışmalarına hız vererek kısa sürede sonuç almayı hedefliyor.

ÇALIŞMALAR BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Nazilli Ticaret Borsası’na ait kompleks yaparak borsa üyelerini tek çatı altına toplamayı amaçlayan Nurettin Kırlıoğlu, Ticaret Borsası’nın yeni hizmet binası başta olmak üzere soğuk hava deposu ve tüccarlara ait işletmeleri bir araya toplamayı hedefliyor. Birlik ve beraberlik sloganlarını bu proje ile hayata geçirmeyi planlayan Kırlıoğlu, çalışmaların Nazilli ekonomisi başta olmak üzere Borsa üyelerine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

"BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUZ"  

Kırlıoğlu, “Üreticimiz başta olmak üzere esnafımızın, tüccarımızın ve iş adamlarımızın sorunlarını biliyoruz. El ele vererek, üreterek, çalışarak neticesini alacağız. Biz bir olmayı, birlik olmayı, birlikte üretmeyi, birlikte çalışmayı ve birlikte kazanmayı hedefliyoruz. Genişletilmeye çalışılan Organize Sanayi Bölgesi’nde Borsa'mıza yer tahsis edilmesi için çalışmalarımızın nihai hedefe ulaşmasını umut ediyoruz ve başaracağımıza inanıyoruz. Bu çalışma Borsa üyelerimizin birlikte olmasını sağlayacağı gibi, üye tüccarlarımızın tek bir çatı altında olmasını da beraberinde getirecektir” ifadelerini kullandı